Dilarasoydan Kara1833 18+2 tarama sonuçları temiz keyfi yerinde çok şükür 🌸 kızim olacak insallah♡ bende henüz 1 bucuk kilo aldım
Kara1833 Dilarasoydan ayyy ne güzel dogunca benim yerimede öpün bizimde ilk kızdı onu alamadık kucagımıza ama şimdi erkek kardeşi olacak inşallah bu sefer güzel olur herşey ve hepimiz kavuşuruz sağ salim yavrularımıza 🤗🤗🤲🤲
umutttttt Kara1833 haftasonu olduğuniçin gidemiyorum yoksa mutlaka giderdim bide aşırı gazım var dedim acaba ondan mı hissedemiyorum
Kara1833 umutttttt acile gidin merakta kalmayın tabi yinede telaş etmeyin en iyisini düşünelim sağlıklıdır belkide annesi merak etsin istiyordur 🤗🤗
Dilara61 Kara1833 Amin amin hepimizi inşallah 😇 Erkek cinsiyeti 16.haftada öğrenmiştim detaylıda da aynı söylediler
Kara1833 ilaydarabiaoz bende normal isterdim ama ilki vefat etti bende piskolojim daha beter olur düzelemem diye korkup sezeryan oldum oyüzden bu zorunlu arada sadece 5 6 ay var 🤗
Kara1833 Parla_ diğer yolun yarısındada 2 buçuk alsan 5 kiloyla dogurursun amaaa 😁 ne yazıkki hep istediğimiz gibi olmuyor ben 22 23 kilo aldım ilkinde 38 haftaydı hani bide 40 kadar kalsa ne olacaktı acaba 😂😂
Kara1833 nur_bekir bizimki bişey demedi daha 🙂 biz tayinden dolayı şehir değiştiricez hiç istemezdim doktorumdan ayrılmak ama mecbur hayırlısı olsun rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin 🤗🤗🤲🤲
Kara1833 Brcadn çok yoruldugun için olabilir aman dikkat et geçmezse doktora bi git derim belli olmaz tedbiri elden bırakmamak iyidir genede🤗