-nazarozcn_ Kızlar adetime bir hafta var ama hamilelik belirtileri var eğer hamileysem 3+1 hafta Lik ve test yptm çok silik bir çizgi var
ikincim253 -nazarozcn_ bende adetime 5 gün kala yapmıştım sizin gibi silim çıktı üstü üste günlerde yaptım git gide koyulaştı çizgi
_Tugba34 biri hemen cıkıp digeri daha yavaş cıkdıysa da hamilesin adetine 1 hafta oldugu için çizgi silik çıkmıştır daha yeni yani benim 2.kızıma öyle olmuştu biraz testi erken yapınca 2.cizgi silik cıkmıştı tabi gene kan vermen şart
-nazarozcn_ _Tugba34 cnm iki tane bir kaset bir erken gebelik testi yptm silik çıktı ikiside 3+1 daha çok yeni
-nazarozcn_ Miranmiray cnm kaset test yaptım aşırı silik ti sonra belirginleşti sonra erken gebelik testi yaptm oda aynı silik çıktı 3+1 olduğu icinmj acaba
Miranmiray -nazarozcn_ ayy hayırlı olsun canım o zaman büyük ihtimalle vardır çünkü daha çok erken olduğu için silik cikiyordur kan ver bence
Sh_erdogan -nazarozcn_ evet daha cok erken olduğu icin silik cıkmıştır. Bende aynu şekilde bir hafta kala yapmıştım ve bende de silik cıkmıştı. Kan testiyle doğrulamış olduk☺️
-nazarozcn_ Miranmiray Ayn cnm cuma günü tam 4 haftalik olucz ozmn vericem bklm hayırlısı insllh güzel haberler alırım sizde haber edrm ztn
Alyamm123 Benimde adetime 8 gün war bugün test yaptım tek çizgi çıktı sizce daha küçük olduğu için mi çıkmamıştır 🤷
-nazarozcn_ Alyamm123 nerdeyse benle aynısiniz benimde senin kadar var ama iki tane test yaptım aşırı silik çizgi cikti
Miranmiray -nazarozcn_ canım yarın versen bile çıkar zaten normal testte çıktıysa kanda daha çabuk çıkar bence bekleme kan ver😅