elfelf00 Arkadaşlar 40+1 oldum hiçbir şey yok şuanda geceleri adet sancısı gibi olup geçiyor ne yapacağız 😑
inci_34 elfelf00 40+5✋ 3600gram olmus incim 37den beri 1,5ğarmak açıklık başka ağrı sancı yok pazartesi suni ile başlatacak 🤲🤲🤲
Mervuras26 elfelf00 bende 40+1 dim hastanede suni sancı denedik bebeğim kanaldaydı ama açılma ve sancım olmadı sezeryana alındım . Çok şükğr bebeğim ve ben iyiyiz 🙏 amaliyatımda güzel geçti . Ama doktorum iyiki sezeryana almışız bebek kakasını yapmış , pozisyon değiştirmiş beklesek de normal doğmazmış dedi . Aman arkadaşlarım ihmal etmeyin haftanızı ya sık sok kontrole gidin yada doktorunuzla görüşün 🙏
Tatahrun elfelf00 bolcahurma ye hergun düzenli yürüyüş yap eşinle birlikte ol ve sonra sıcak suyla banyonu al sancılarını bekle 😂😂😂 banada doktorum böyle onermisdi ve gerçekten doğumum baslamisdi o gece 😊
elfelf00 Yaaa iyiki varsınız sizden öneriler alınca çok rahatlıyorum konuşacak kimse de olmuyor yalnız bırakmıyorsunuz 😍
elfelf00 212121dkkdk valla işte ilk defa başıma geldiği için ne yapacağımı bilemedim salı gününe randevu aldım bakalım doktor ne diyecek 🤷🏻♀️
Yavrucuk07 elfelf00 hergun mutlaka 1 saat yuruyus yap canim,gunde 2 fincan ada cayi ic,sicaktan biraz ılık suya otur 15 dk falan,merdiven in cik inan fazla surmez dogum baslar,benim oyle oldu cunku,3870 kg bebisimi normal dogurdum
elfelf00 Zehraaa98 bir hafta oldu adet sancısı gibi gelip gidiyor sanırım yalancı sancı dedikleri hiçbirinin devamı yok😁