Emirinannesi34 Sibelbekler haftayla ilgili sanırım 4.aydan itibaren decavit kullanıyırum ve o haftalarda benimde böyle şikyetlerim oldu, doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Yinede doktorunuza danışın isterseniz
Ayse-24 Sibelbekler Canım ben ferrum ilacı ve decavit i kullanıyordum ve hiç midem de durmuyordu doktoruma söyledim bana imom ve gunoferom verdi diğerini bıraktırdı. Ebeye sormuştum ve o da bana ikisinde de Demir oranı var o yüzden seni bu hale sokmuştur ayrı kullan sıkıntı hangisinde bakalım dedi ben decavit i aldım sadece birgün onu öylece çıkardım 20 dk zor durdu midem de.
Kuzucccum Sibelbekler kan ılacı geynoferon(yanlıs yazmadıysam) onuda kullanıyorum ekstra folık asıt alıyorum deıdgım gB bır şey olmadı . Olabılır doktorunuza danışın veya saat araya koyun öyle alın ılaçları
Alii busrabyrm97 Yok sadece ocean marka kullanıyorum İlk aylar kullanmadım gereksiz kilo yapıyor annede gebeligimin son 3 ayindayım 1 aydır kullanıyorum ama faydası oluyor bebegime
Minik1bey Sibelbekler yaaa 😂 Türk kahvesi bende hamileliğin başından beri içemiyorum resmen tadı farklı geliyor artık bana 😟 oysaki hamilelikten önce günde 4 5 tane rahat içerdim. Şimdi 1 tane içsem midem ağrıyor hemen
Sibelbekler Sebebi Türk kahvesiymis arkadaşlar, aslında icmemeye özen gösteriyorum ama 2 gün üst üste içtim, bugün içmedim biseyim yok 🤭😌
Sibelbekler Minik1bey neyi sevsem ondan nefret ettim çay aklıma gelmezdi şimdi kahve aklıma gelmiyor ama çay olsa hep içerim 😂
Umi21 Sibelbekler ben hamileliğimin basından beri kullanıyorum kabızlık dışında hiç bir yan etkisi olmadı
Ela20 Sibelbekler ben kullanıyorum baş ağrısı mide bulantısı yapabiliyor kabız da yapabiliyor diğer kullandığınız ilacın adı neydi
Alii Ela20 Doktor tavsiye etmedi üniversite hastanesine gittiğim için ben demeden ilaç yazmıyorlar benimde 3 cü gebeligim çocuk gelişmez falan gibi tereddüt ettim eşim eczaneden aldı eczane önerdi Türk markası ve etkili dedi eşimde aldı zararı olmadı ama çocuğumun gelişimi falan iyi
Buseninannesi_21 Sibelbekler Bende bayadir kullaniyorum bir yan etkisi olmadı canim istersen doktoruna bir daniş.
Ela20 Alii bende OMEGA araştırıyorum eda Daily alsam diye düşünüyorum eczane onu söylemişti sizin yazınızı görünce sormak istedim çok teşekkür ederim