zehra_asmin geçen hafta kan verdim 122 çıktı bugün yine kan verdim sonuç 1453 çıktı karnımdan baktı kese görünmüyor haftaya gel dedi kese görünmemesi normalmi
hiaylin zehra_asmin merhaba benimde 1400 dü gözükmedi daha yüksek olması gerekiyormuş gözükmesi için bende salı gitcem inşallah hayırlısıyla hepimiz görürüz
zehra_asmin metehaninannesiii çok şükür ya doktor çok gıcık bı bayan o yüzden soramadım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
zehra_asmin Kelebekmadam sonuç geçen hafta 122 çıktığında 2-3 haftalık demişti bu hafta karnımdan baktı görünmedi dedi kan istedi 1453 çıktı artış iyi dedi kese görünmüyor dedi haftaya yine gel dedi
zehra_asmin hiaylin İnşallah hepimiz hayırlısıyla görürüz keseleri kalp atışına her haftayı iple çekiyorum
Kelebekmadam zehra_asmin ha 10.gün se normal bence benimde aynı bende salı günü gidicem hatta sizden düşük değerim
Kelebekmadam zehra_asmin adetiniz kaç gün gecikiyor peki artışınız gayet güzel 3 4 gün sonra gitseydiniz görünürdü bence biraz erken gitmişsiniz bende en son kanım 91 8 gün oldu hala gitmedim salı günü gidicem
zehra_asmin Kelebekmadam 10 gün geçti doktor çağırdı diye gittim aslında geç gitsem daha iyi ama dediğim gibi çağırdı
Aslinur zehra_asmin normal cnm değerlerin çok güzel artmış maşallah🧿 usg den kaynaklıdır keseyi görememeniz nir sonraki kontrolde görürsünüz merak etmeyin
zehra_asmin irorkay gerçekten mi baya da yüksek aslında hayırlısı olsun o zaman hiç telaslanmıyim ben