kirazkizimbenim Valla canım hiç yemek istemiyor ya kahvaltılık hazırlasam kızartma yapasım var ama onu da yapmak istemiyorum 😓 pratik ne hazırlayıp yiyebilirim
maviscik77 kirazkizimbenim yeşil fasulye , pilav , mercimek çorbası , mantı , salata , bir de yaprak sarmıştım bi pişirimlik ( annemler bizde yoksa bu kadar çok yemeyiz )😂😂
Calisananne25 Köfte kızartıcam makarna yapıcam bir de Tarhana çorbası istedi canım onu yapıcam birazdan 🙂 bugün böyle kolaya kaçtık 😜🙈
ikikuzuannesi_18-21_ maviscik77 hahaha bende maşallah bu ne iştah diyecektim 🙈🙈 hergün böyleyse diye afiyet şifa olsun yarasın 😋
Burcuckmk kirazkizimbenim dunden tavuklu bezelye yemeği mercimek corbam var bide makarna tamam benimde hic yemek yapasim gelmiyor valla
Susamtanem2 kirazkizimbenim Dünkü yemeklerin bir kısmını bugüne ayırmıştım mantı ve içli köfte güllaç ve tiramisu var artık bakalım
Susamtanem2 kirazkizimbenim Valla hakkınızı helal edin soruldu diye yazayım dedim 😔 her zaman olmuyor diye her sene stok yapıyoruz İzmir deyseniz hemen getirelim
Nundiyebiri kirazkizimbenim Tost Ekşili çorba Haşlanmış patates çorba Makarna çorba salata Nohutlu pilav tavuk salata ayran Fırın tavuk pilav salata ayran Bunları yazdım eşime Makarna dedi belki size fikir olur
haydibakalim kirazkizimbenim valla Bugün Ben de öyleyim hiç canım bi şey istemiyor çorba yapmıştım onunla tost yapıp yicem kocam kişisi de beğenir inşallah