Merve3460 Kızlar 37 haftalığım geçen hafta idrar testinde az bişey enfeksiyon çıktı çatı muayenesinde normal doğum yapabilirsin dedi doktorum bu enfeksiyon doğumda nasıl sıkıntı olur çok sıkıntısı oluyor mu
[silindi] Merve3460 İlk doğumumda vardı normal doğum yaptım sıkıntı olmadı canım. Zaten doğumda herşey temizleniyor iyi oluyor yani.
Mrvgl Merve3460 Ben de enfeksiyon yoktu. Bebeğim doğdu ertesi gün kanda enfeksiyon dan 1 hafta kuvozde yattı. Ya ben de varmış ya doğum esnasında olmuş. Ben eminim ben de yoktu. Dr um istemese bile sağlık ocağında ay da 1 kez tahlil yaptirmistim
Miranmiray Merve3460 canım aksine doğum yapmak yani normal doğum yapmak enfeksiyonu falan atıyor hatta daha iyi yanı rahmi temizliyor
Linaninannesi_ Mrvgl aynı durum benimde basıma geldi. Dogum yaptım ertesi gun crp değeri yüksek çıktı bebeğimin. 5 gece yattı oda. Bende mi vardı doğumda mi oldu anlayamadılar. Normal dogum oldu. Bende her ay tahlil yaptırıyordum doktor istemese kendim idrar tahlili verirdim.
Mrvgl Merve3460 Evet hamileyken olursa çocuğu kaybediyor anne. Bende doğum anında oldu galiba anlamadım. Ertesi gün bebeği almaya gelen doktor öyle söyledi. Ya gebelikte vardı ya da doğum esnasında oldu dedi.