Linaasel Kizlar bir normal iki sezeryanim var şuan gebeym 18+1 im dördüncü doğum olucak inşallah sezeryan olucam ama sıkıntı su geceleri sezeryan yaram açıyor içten dışta sorun yok buuqnden beri de yatp kalkarken konuşurken açıyor neden olablr
T_nisaa Linaasel yara olduğu için acıyor olabilir sonuçta aynı yerden iki kez kesilmiş. Birde gebeliklerin arası yakınsa ondanda olabilir benimde bazen hiç bişey yokken sızlıyor sanki bıçak saplanıyor sadece 1 sezaryen oldum ve 7 sene geçti yada şuan ki gebeliğinizden dolayı olabilir. Yurtdışındayım bu doğumu kesinlikle normal istiyorum Allah nasip ederse
Aloneanqel Linaasel üşüttüğün içindir belki canım. Benim de ayağım üşüyünce azıcık , sezaryen yerim acıyor. Sürekli çorap geziyorum
Hazal_hazar Linaasel doktoruna soylemelisin bebegin kesesinin nerde oldugunu senin durumunu degerlendirir budurum icin bir cok sebeb var
Linaasel Aloneanqel sızlama falan değil hani amelyt olursun iyileşme sürecinde kalkarken falan bir tuhaflık vardır yani acimiyo ama bir yirtikcak hissi falan
T_nisaa Linaasel Allah yardım etsin kendinizi üşütmeyin çok ağrı olursa doktora gidin ultrason ile baksınlar
Linaasel Hazal_hazar kese aşağıda benim canım bebeğin hareketlerini vajina da hissediyorum zaten sezeryan yaramın üstünde oynuyor