EbruDemirel Kızlar 4. Ayımın içindeyim sol kolum ve sol bacağım çok uyuşuyor dayanılmıcak derecede sizede oluyor mu ilaç falan kullanıyor musunuz
Semiramiss EbruDemirel ebru hanım kasılma ve uyuşmalar yanlış bilmiyorsam magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Kramp vb şeyler magnezyum ama sağlık ocağına gidip tahlillerinizi yaptırıp(kalsiyum, magnezyum,demir,çinko vb)doktorunuza yorunlatabilirsiniz.
Tahsey EbruDemirel benimde sağ kolumda oldu hatta dün oldu ellerimle masaj yaptım kendime stres yapınca oluyor diyorlar ama çok oluyorsa bide kasilmada varsa doktora git canım
Clover Semiramiss hemen doktorunuza basvurun iyusma cok basit bir konuda olabilecegi gibi teklikeli de olabilir.
EbruDemirel Tahsey yok kasılmam filan yok sadece kolum ile bacagımda halsizlik var bugün cok aşırı derecede oldu cumartesiden beri olutor
aasenamerve EbruDemirel ebru hanım benimde oldu birçok sebebi olabilir ben ilk önce karpal tünel sendromu sandım ama doktorum omurilik fıtığından şüphelendi ama bu uyuşma süt bezlerinin baskısından bile olabilirmiş. En doğru teşhis için direk doktorunuza gidin bence