MerveSglk95 Guneyinannesi1 bende hic gebelik belirtisi olmuyo ne istifra ne bulanti ne gogus siskinligi 😁
Yenianneadayi2208 Guneyinannesi1 sakın aklınıza kötü birşey getirmeyin. İnternette yazan herşey doğru değil 🙂 geçen günlerde bende de belirti yok oldu 1 2 gün. Göğüs hassasiyetim falan azaldı neredeyse bitti gibi oldu. Şu anda gayet belirtiler bir anda hortladı 😁 bu arada 11+4üm. İyi düşünün iyi olsun
Guneyinannesi1 Yama canım mide bulantım oldu hatta yemek yiyemedim bu posttan sonra ama bilmiyorm ya Allah korusun korktm suan
Liyuzamom Guneyinannesi1 bizde çok yeniyiz. Ve bi bakıyorum 2 3 dakika aşırı enerjiğim mutluyum böyle işleri yapmak istiyorum bi bakıyorum çok mutsuz halsiz uykuluyum. Yani çok normal bi şey bence bizim için ❤️😂
Liyuzamom Guneyinannesi1 beni de… Eşim sürekli neden mutlu değilsin diyor ama ona nasıl anlatayım ki bi halimin bi halimi tutmadığını. Birde henüz kalbini duyamadık ya bi duysaydık biraz daha rahatlama gelecekti de işte
Guneyinannesi1 Liyuzamom duyarsin Allahin izniyle kalbi duyduktan sonra başka seyleri bu sefer dusunuyorsun psikolojikmen bence çöküyorz hamilelik stresi cok kötü valla
Liyuzamom Guneyinannesi1 Aynen bencede öyle olacak ama inşallah bu durumdan kurtulup mutlu bi hamilelik geçiririz
Ceri5 Ben bebeğimi 11. Haftada gördüm o ana kadar sadece test ve kan sonucuyla biliyordum, hiç bir belirtim olmadı çok şükür sürekli galiba hamile değilim bi gideyim göreyim diyordum çok şükür 30 haftamıza geldik 🙂 hiç canını sıkma her şey yolundadır