Beratefeninannesi 40+5 oldum dün yatışım yapıldı sancım olmadığı için yatıyorum suni sancı versinler diye çok baktım ama yok nolucak bilmiyorum 😔😔😣😣
Susam1 Beratefeninannesi ayy nolur suni alma ya benimde yoktu açılma sancı ama ben mahvoldum keşke sezeryan olsaydım düşün 1 ay oldu hala aynı kafadayım
Beratefeninannesi Sedef27 yatışı doktor yaptı suni sancı yapın demedim ama geleli iki gün oldu hiç bişey yapılmadı. Sancısı olmayanlara suni sancı veriyorlar suni sancıda takılmadı dedim ama yine kimse bişey yapmadı 😩
Minnosunannesiii Beratefeninannesi telefon serbest mi bana da yatış vermişlerdi ama doğum haneye aldılar normal odaya değil orda da hamileler vardı hep
Ftm_08_61 Beratefeninannesi neye göre bukadar bekleniyor sancı yok diyemi kusura bakmayın. Merak etim sezeryan olabilirdiniz dimi tercih etmediniz
Sedef27 Beratefeninannesi keşke evde bekleseydin canım hastanede beklemek biraz tehlike rabbim hakkiniza hayırlısını versin inşallah sağ salim kavuşursun cocuguna
Sedef27 Beratefeninannesi yâda suni sanci isteseydin zaten o acı çekilcek bir an önce kurtulurdun canım bende 40+2 yim çarşamba günü kontrolüm var doktor 41 e kadar beklerim dedi çarşambada 41 oluyorum işte keşke dese yaa suni şancıyla alalım dese yok demem valla yaa
Ftm_08_61 Beratefeninannesi okadar sabredemem heralde 36 şuan okadar heycanlıyımki sezeryan tercih edebilirim
inci_34 Beratefeninannesi bende 40+5 im doktorum bugün alttan baya uyardın. Karnıma bastırdı bişi olmadı ama sancı falan eve geldim pasartesi suni verecek bişi gelmezse