Tkme20 Arkadaşlar merhaba 36 haftalık hamıleyım bebeğimin kilosu 2400 son haftalarda kilo alımı durdu doktor böyle gıderse 37 ile 38 arasında alırız dedi salı günü tekrar randevum var böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranızda şuan morele çok ihtiyacım var😢
Ceylanikra Tkme20 Benim kızım 35+2 günlük dün gittim 2400 kilo dedi doktorum. Herşeyin yolunda gittiğini söyledi aramızda fazla da bi fark yok kilosu çok da az gelmedi bana aslında …
Aysenes Tkme20 36+5 de 2330gr 45 cm doğdu oğlum. Gayete sağlıklı şuan 9 aylık düzeltilmiş 8 aylık erken doğdu 1 ay ama kilo , boy ve motor gelişimi olarak yaşıtlarını yakaladı. ☺️
Susam1 Tkme20 2400 de şimdi 38 e kadar 2900 2800 olur.. Gayet iyi olur benim 38de doğdu kızım 2550 doğdu anne karnında beslenmesi güzel değildi 20 gün sonra 3200 oldu kilosu maşallah 🤗
gizemozdemirr90 Tkme20 benim kizim da 37+5 te 2460 gram dogdu. Kilo alimi durduysa disarda daha hizli buyur merak etmeyin
Tkme20 Ceylanikra 36+3 üm canım ben 2700 olması gerekıyormus bu haftalarda bır de yaklaşık iki haftadır aynı kiloda aynı kiloda olması sıkıntı sanırım bılemıyorum ki😢
Tkme20 Ceylanikra Doktor karnın çok küçük dedi baktığında 6 aylık hamıle gıbıyım şimdiye kadar sıkıntımız yoktu erken doğum rızkımız vardı kafası aşağıdaydı yanı gelışımıyle alakalı daha bugün kontrole gıttım şimdi öğrendim salı günü tekrar gıdıcem bakalım
Tkme20 Aysenes inşallah o zamana kadar bekleriz çok teşekkür ederım rabbım evlatlarımızı korusun inşallah
Tkme20 Susam1 inşallah gelişim geriliği diyince doktor sağlığından çok endişe ettım suyunda kanında bir sıkıntı yok dese de insan tereddüt edıyor neden böyle oldu bır anda dıye çok teşekkür ederım sizlerle konuşmak iyi geldı