Mervegem Kızlar bazi arkadaslarima doktorları omega 3 falan vermiş, 10 haftaligim ben folik asit harici birşey vermedi bana. Neden acaba herkese verilmiyor mu. Geçen hafta arkadasimin bebegi 4 aylık vitamin eksikliginden karninda öldü korktum bende
Nzlozkn Mervegem vitamin eksikliginden öleceğini sanmıyorum peynir ekmek yese bile çocuk bir şekilde tutunacagı varsa tutunur onun sebebi farklıdır sadece vitamin ilacı kullanmak için bebegin yaşaması için yeterli bir sebep degil ona bakarsan ilk 3 ay hiçbir sey yiyemiyoruz bulantılardan. Ölecek olsa o zaman ölür ilaç içemeyen insanlar bile var öyle her duydugunuza inanmayın
balarisi06 Mervegem ilk 3 aydan sonra veriliyor canım vitaminler o zaman da folik asiti kesiyor doktorlar
Failknr Mervegem bana da doktor 12. Haftadan sonra dedi omegayı falan. görümcem ingiltere de yaşıyor o da hamile, orda ilk üç ay veriyormuş doktor omega vs bebeğin beyin gelişimi vb şeyler için
Aylinsemih Mervegem herkse vermeyebilir ben mesela korona oldum ondan verdi sonra kestirdi 1 hafta kullandım kullanmadim yani