beysenyil İnternette sleepy marka hasta bezini de doğum sonrası için aşanların yorumlarını gördüm. Peki siz hangisini aldınız ?
Ozge2805 beysenyil mutlaka depend diyorum ben reglimin yoğun olduğu zamanlar bile gece yatarken giyiyorum büyük kolaylık oluyor 🥰
Nur000 Arkadaşlar depend külot bez mi yoksa başka Bi çeşidi varmi ? İlk kez alacağım bilgim yok yardımcı olurmusunuz mlkkk Ozge2805 Linam6868
Linam6868 Ozge2805 Ben şuan 87 kiloyum doğumdan sonra ne kadarı gider bilmiyorum kaç beden almam gerekir cnm
MucizeAnnesii Nur000 kilot bez aldım ama kullanmadım hastane hasta bezi verdi daha çok işime yaradı .
phd-anne balkiz12 hangi bedeni aldınız? Ben 75 kilo civarı doğuma gidicem muhtemelen. M beden hamile pantolon ve iç çamaşırları oluyor. Dependi de M beden aldım. Olur mu ki acaba?
Tobby beysenyil yani ben depend diyorum kesinlikle. Hatta ilk bi kaç gün dependin üstüne kalın hastane gazlı bezlerinden koymuştum ikisi kurtarıcım oldu resmen
Fatosef beysenyil hasta bezi de aldım depend de. Hastane için hasta bezi uygun olur kanama yogunlugundan ötürü.
balkiz12 phd-anne valla ben 94 kiloydum doğum yapınca 6 sı gitti 88 e düştüm l beden aldım sizede m olur zaten tamamen çekemiyosunuz dikişlere değdiği için yarıda bırakıyosunuz değmesin diye