Elifkskl Haticenur31 bende aynı herkes kesin kız dedi ama bende ilk öğrendiğimden beri hep erkek dedim ve oğlum oluyor 😊
Panda3101 Haticenur31 banada herkes erkek dedi hatta doktor bile 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi 17 haftalıkken gittim kız dedi.Basindan beri kızım olucak dediğimde herkes dalga geçmişti.
Mrs-Turkk Panda3101 doktor bana kız bebeğe benziyor 16 da net söylicem dedii 12+3 tee 16 da gidicem bakalımm cook merak ediyorum😂
Fatmakara97 Sedaince bende 10 haftalık oldum ama tam 11. Haftada gideceğiz çikolata yiyip gidin diyorlar hareketli olurmuş deneyecem bakalım erkenden öğrenmek istiyorum 🥰
Fatmakara97 Sedaince bende 10 haftalık oldum ama tam 11. Haftada gideceğiz çikolata yiyip gidin diyorlar hareketli olurmuş deneyecem bakalım erkenden öğrenmek istiyorum :)
Sedaince Fatmakara97 valla bizimki o kadar hareketliydi anlatamam 😂 aç gitmiştim bide doktor kız bile dese doğana kadar erkek hissedicem galiba niye öyle oldu anlamadım😂
Ayse-24 Haticenur31 bende ilk evladım erkek sonra kız sonra ki kız olsun istiyordum 2 gün önce doktorum %80 kız gibi ama detaylı ultrasonla bakalım öyle tam bişey söyleyelim dedi. Benim de içimden baştan beri hep erkek geçiyor neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum 🤷🏻♀️ Ama kız olursa da neden diye sorgulamam her anne gibi ilk olacağı için her türlü değerli. 18+5 Bakıyorlar tam gözükmüyor diyorlar daha alışveriş yapamadım bile 😁
Ajdjrek Cigere su kaçmıs ödem olusmus yaşama ihtimali yok dedi 3 hafta müdet verdı yasayan anneler veya tanıdıkarında duyan bana yazar mısınız
Meralrabiamhmt Tues4 ayrıntılıya gıremedı zamanı gectıgı ıcın dogdugu zaman halam demıs bu erkek bız kız beklıyoduk hemsıre kızdı bu sızın dedı cok komıktı🤭
81akmnfgn Benimde 2 doktor kız dedi nedense içimden hep erkek olsun geçiyor öyle olmasını istedigm için mi bilmiyorum birde kızım var erkek olucakmıs gibi geliyor nedense tam net evet demek için detaylıyı bekliyorum🤦🏼♀️🙈
kubraalis Uyumsuzzz hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız😍❤️Benimde yuvarlak gibi ☺️Ama daha küçüğüz tabi
BlueButterfly Haticenur31 bakarken hep derdim ilk oğlum olsun diye hamile kaldım erkek hissettim ama gerçekten erkek istediğimden değil his sadece 2 defa burda ultrason yorumunda erkek dendi yüzük testi çin ve rus takviminde de erkek cıktı ama sülalem hep kız dedi ve dün öğrenmiş olduk oglusumuzun olcagini 🙂😇 rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları tattirsin