Zynpsc Kızlar idrardan sonra krem renginde koyu bi akıntı geldi. Doktorumu aradım fitil verdi. Normal akıntı da olabilir kasılma olup olmayacağını bekle dedi. 35+3 üz. Acil serklajlıyım. Nişan mı acaba? Nişansa eğer kaç gün sonra doğum başlıyor?
3prensesannesiii Zynpsc Bende 35+3 üm aynı akıntı benden de 2 gündür geliyo bende aynı şeyi düşündüm nişan mı diye ?yumurta beyazının krem rengine benzer hali gibi
Kayabebekk Zynpsc canim benimde 34 haftamda ayni bu sekilde geldi yogun sumuksu bir akinti nisan dendi 37 haftadayim hala dogum olmadi ama korkma allahin izniyle hic birsey olmaz
Zynpsc 3prensesannesiii evet evet aynen benim de öyle doktor enfeksiyon için bi fitil verdi. Çarşamba kontrolüm var bi sıkıntı olmazsa o zamana kadar bekleyeceğim. Siz görüştünüz mü doktorunuzla. İnşallah normaldir de bekler biraz daha bebeklerimiz
3prensesannesiii Zynpsc Devlet hastanesine gidiyorum canım ben daha 2 gün önce nts girdim hiçbir sıkıntı yoktu en azından 2 hafta daha bekleseler yeterdi birde benim 2 gündür makata baskı hissi var sende de var mı ?
Zynpsc 3prensesannesiii anladım benim de doktorum doğumu konuşuyordu 😓hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Bende sürekli idrara sıkışmışım gibi oluyor. Sanırım bunlar normal ikimiz de yaşadığımıza göre tesadüf olamaz