60seyma 28 haftalık gebeyim doktor b12 vitamininin çok düşük olduğunu söyledi ve ilaç kullanımına başladık . Bir kaç gün sonra bütün vücudum sinek ısırığı gibi oldu . Sürekli kaşındım . Meğerse b12 vitaminine alerjim varmış . Doktor bu çok kötü oldu çok aşırı düşük kullanman şarttı başka çareside yoktu dedi . İlacı bırakmak zorunda kaldım 😒böyle problem yaşayan varmı aranızda yada bilgisi bulunan bayanlar
Zafertugce Bende 60seyma Bende 27+1 haftalık oldum bugün aşı vurundum kan tahlili iddar tahlili verdim aç karnına gittim kanım çok düşük çıktı b12 imde çok düşük çıktı idrarımda da enfeksiyon çıktı 😔ne yapacağımı bilmiyorum valla
1987gokce 60seyma banada yazdı doktorum b12 igne sağlık ocağında yaptırma hastaneye git dedi iğne için alerji testi yaptırdıktan sonra vursunlar dedi. Geçmiş olsun.
Zafertugce 60seyma Sağlık ocağına gitmiştim pazartesi günü doktorunuza gidin ilaç tedavisi başlasınlar dedi pazartesi gideceğim canım artık 😔
60seyma Ben bırakmak zorunda kaldım . İlk gebelik aylarımda 63 tü şimdi 190 a çıktı . Doktor hergün iğnesini yapsam oda alerji yapar sende dedi