jasmin001 Selam anneler sizinde ultrasyonda bebekleriniz değişik hareketlerde bulunuyor mu? Geçen gittiğim doktor kontrolunde bebeğimin ayağının burnunda olması çok degisigime gitti şaşırdım😊 sizlerdede boyle durumlar var mı
metehaninannesiii jasmin001 bizimki de ayak ayak üstüne atmış sağ elini kaldırıp el sallıyor gibi harekette bulunuyor her gittigimde 🌸
Humanur2021 jasmin001 çok garip değil ama dil çıkarmıştı cadıiiiii ve ekrandan o dili ısırmamak için zor tuttum kendimi 🤣😍👍🤲
Kuzucccum jasmin001 ya geçen kontrolde 1 ay olacak bizim kız da dudağı büzmüş öpücük atar gb durmuştu resmını aldık verdi doktor Allahhım nasıl güzel duruyor amaaaa bak bak doyamıyorum 🥰🧿
Rabisasell jasmin001 benimki her gittiğimde elini emiyor hep ayaklarıda hep bisiklet sürer gibi hareketler yapıyor 😂
kuzucumoglum jasmin001 benim gittiğimde ikiz benimki birinin ayakları kafasindaydi doktor yüzünün yerine kafasında ayaklarını görüyoruz şuan dedi🤣biride parmak emiyor su habire
Seminn jasmin001 bizimki her muayenede oturuyor doktordan utanır gibi hareket etmiyo cok normalde kıpır kıpırdır hanımefendi☺️☺️☺️
Mom726272 jasmin001 benim kide 12 haftalıkken omen tonrem der gibi tek eli kafasına koymuştu o şekilde de ultrason fotoğrafını aldım 😅
Suleasyaa Kızımın bir eli sürekli yüzünü kapatıyor diğer elinin baş parmağı hep agzinda emiyor. Hala yüzünün bir fotosu yok😂 Muhtemelen doğduğunda da parmak emecek. Annem de kiz kardeşim de hep parmak emerlermis. Annem 18 yasinda bırakmış parmak emmeyi