Nejlavrl Rosanna erik tuketebilirsiniz kavun ve kayisi meyve olarak bunlari tuketin ve tahin tuketebilirsiniz gecer allahin izniyle kabizliginiz beyaz ekmek tüketmeyin birde
Rosanna Nejlavrl inanın hepsini yiyorum.Erik, incir kayısı evden eksik olmaz.Hep kavun karpuz alıyoruz.Az tambuğday ekmek yiyorum sadece.Daha az önce kavun yedim.Bu kadar özene rağmen olması çok can sıkıcı
kelebegimm07 Rosanna ben 19 oldum hala kabizim canm geçmiyor şuan kabızlıktan sol tarafimda ağrı var sabahtan ber kuru kayısı yiyorum durmadan inşallah geçer 🙏
Rosanna kelebegimm07 Ben de daha 12 yim ya Allah yardımcın olsun.Çok can sıkıcı gerçekten.Su miktarını arttır yapabiliyorsan.ben 3 litre içiyorum yine oluyor, onu da içmesem hastanelik olurdum herhalde
MerveKaya38 Rosanna canım Dr lavman verdi o beni rahatlatti hamielle uygun lavman var canım Dr sor verir belki.
Rosanna MerveKaya38 Onu bende düşündüm ama sorun şu ki günü kurtarıyor bi sonrakinde yine oluyor.Bana şurup verdi doktorum işe yarıyor ama kalıcı değil.Ama yine de alternatif soracağım.Teşekkürler
Rosanna Sed22-09 Kişiden kişiye değişiyor demek ki.Benim de tam tersi iyice arttı hamile kalınca.Benim de aklımda alternatif bişeyler istiycem doktordan.Teşekkürler
kelebegimm07 Rosanna içmeye çalışıyorum canm bide karın ağrısı oluyor sağda solda o daha kötü yapıyor insani
Rosanna kelebegimm07 Evet o rahat dışkılayamadığımız için oluyor.Karın da patlıcak gibi oluyor.İnşallah 9 ay çekmeyiz
Rosanna gulin-35 Evet bende baya yiyorum hem kavun hem karpuz.Hem su yerine de geçiyor kabızlığı pek almasa da