Babyboymom Merhaba son ayına gelmiş yada tecrübeli anneler🙋🏻♀️ Ben 35. Haftamdayım ve yaklaşık bir iki haftadır yemesem olur modundayım. Yani ne acıkıyorum, ne olan yemeği iştahla yiyorum, nede yemek yapasım var. Ailem yemek hazırlayınca oturup yiyorum, eşimede hazırlıyorum o benden daha çok acıkıyor. Ben neden böyleyim sizce? Benim gibi olan var mı acaba? İsterdim ki şöyle iştahlı bi hamile olayım ama yok sadece yemek zorunda olduğum için sağlıklı besleniyorum. Fikirlerinizi yada tecrübelerinizi bekliyorum🙍🏻♀️
Demetdemircioglu Babyboymom bende yedigimi cikariyorum lokmalar agzimda buyuyo resmen 😐 resmen hamileligimin basina dondum aciiiim 😭😭
Esesli Babyboymom ben 26+3 üm yaklaşık 2-3 haftadır aynı durumdayım. Ve sağlıklı besleniyorum da diyemem. Mecburen birşeyler yemeye çalışıyorum
Demetdemircioglu Babyboymom mide yanmamda sebep yemek yememde ki yemek yemek en sevdigim seydir 😁 35+5oldum biraz daha dayanmaliyim 😥😥😫
arzuu3469 Bende 30.haftadayim kan ilaci kullaniyorum oyuzdenmi anlamadim ne yaptigimi begenihorum ne istahim var yemek yemek zor geliyo
Babyboymom arzuu3469 BEnde kan ilacı kullanıyorum acaba ondan yapıyor olabilirmi ki gerçekten? Açlık hissetsemde yemek yemek gelmiyor içimden çok garip
arzuu3469 Babyboymom ben kan ilacindan once yiyodum suan yedigimden tat alamiyorum acikiyorum ama tadim tuzum yok