2-prensesannesiii kedilianneee Eger zombili film severseniz twd . Lock key . ay inanin netlflixte izlemedigim film dizi kalmadı artik bulamiyorum yeni film biz hic tv dizisi izlemiyoruz sadeve netlflix ama suan aklima hic birsey gelemdi 😂
kedilianneee 2-prensesannesiii ay teşekkür ederim aynı şekilde tv dizisi pek izlemiyorum genelde netflix, teşekkür ederim bakacağım 🙂
kedilianneee Hafissee la case de papelin yeni sezonunu bekliyorum diğer bütün sezonları izledim 😂 ragnarok’a bakacağım teşekkürler 🙂
Nimet_Gamze34 Fatma. Baya iyi bir dizi. 6 bölüm. Film olarakta Fırtına Anı. Ben çok beğendim bu filmi.
Morvy kedilianneee anne with an e how to get away with murder How i met your mother braking bad prison break stranger things elite riverdale lock key 13 reasons why Ragnarok Şantaj Gözlerinin ardında bunların hepsi çok iyi aslında izlediğim daha bir sürü dizi var ama aklıma gelen şuan bunlar
Briahll kedilianneee Atiye kesinlikle çok beğendiğim bi Netflix dizisi kaç aydır devamının çıkmasını bekliyoruz sonunda Haziran’da yayınlanacakmış👌
Nimet_Gamze34 Komedi polisiye var Brooklyn nine nine. 6 sezon netflixte, 7.sezon internette var. Final sezonuda eylül gibiymiş sanırım.