Yeppudaa Arkadaşlar kumaş alacağım minder ve yastık için bebeğime acaba hangi kumaşı tercih etmeliyim .
Beyzan Yeppudaa ben şimdi gördüm postu..arkadaş da yazmış %100 pamuk terletmeyen ve yakmayan her kumaş olur. Genele koton kumaş diye geciyor. Minder yapılan kumas
ftmlgz Yeppudaa pamuk saten alabilirsiniz yastıklarda çok güzel olur nevresim içinde ama minder için poplin öneririm o da pamuklu bir kumaş.
Portakalgeliyor Yeppudaa poplin kumaş olarak geçiyor ben nevresim diktim uyku arkadaşına kumaş olarak diktim :/ intaş mıydı neydi instamdan almıştım
Glsmcglr Ben hiç Anlamam ama yaza denk gelecekse Müslin kumaşlardan al istersen hem ince olur hem de bebek vücuduna narin 🌸
Yeppudaa Glsmcglr muslin alacağım ama yıkandiktan sonra eski halini almıyor diyorlar o yüzden poplin tercih edeceğim .muslini emzirmek için alt değiştirmek için yada banyo için kullanırım
Yeppudaa Beyzan araştırdım poplin minder için çok iyi bir kumasmis cvp veridigniz için çok teşekkür ederim. 🥰🤍
Beyzan Yeppudaa Instagram da pamukatolyesi diye bir sayfa var çok güzel ürünleri var sitelerinde kumaş açıklaması filsn da var bakarsanız fkir olur belki 🙂
Yeppudaa Beyzan geçen bir hanım efendi kumashomecom bakın dedi bende oraya bakıyorum .sizin verdiğiniz adresede bakım hangisi güzelse ona göre sipariş vereceğim