sedabkts Kızlar normal dogun korkum var ilk gebeligim o yuzden özelde doğum yapmak istiyorum sezeryan dogum ama hangi hastane hem uygun hemde doktorları iyi bilmiyorum kocaeli gebzede oturan varsa bilgi verebilir mi ?
Merve2503 sedabkts merhaba ben yüzyıl a gidiyorum sezeryan doğumu sorduğum da 4000 demişlerdi. Medar da iyiymiş galiba öyle duymuştum ama fiyatını bilmiyorum
Guzelannehnm sedabkts merhaba Gebze Burhan şeker özel muayenesine gidiyorum medar da doğum yapacağız Allah’ın izni ile 4bin ( sezaryen normal fark etmiyor )
a_burcu_bur Merve2503 detaylı ultrason fiyatı ne kadar acaba, kaç haftasınız bilmiyorum da. Ben de Pendik yüzyıla gidiyorum. Merak ettim 🙈 muayene ücreti doktora göre değiştiği için onu sormadım 😝
Feyza-nur anakonda o kadar bilgim yok sadece biz doğum fiyatları ne diye sorduk normal 3000 sezaryen 3500 dediler
Merve2503 a_burcu_bur 31 hafta doldu 12 den sonra 😍 detaylı ultrason istemedi o yüzden fiyat sormadım bilmiyorum pendik yüzyıl da ne kadarmış sordunuz mu siz kaç haftalıksınız 😊
Merve2503 Minimalistmom evet o da çok iyi bi doktor çoğu arkadaşım onda doğum yaptı. Siz kaç haftalıksınız
Havvaclk Medar hastanesini hic tavsiye etmem kuzenim doğumu orda yapti ama pişman oldu. Merkez prime hastanesi cok iyi doktor olarak ali sertac bey cok ilgili dogumda normal 3600 sezeryan 3900 civariydi galiba oyle hatırlıyorum.