gulhan02 Kızlar şampuan, ıslak mendil, bebek yağı, sabun ve bi çok üründe hangi marka daha iyi olur acaba hangilerini kullanıyorsunuz veya düşünüyorsunuz?
Cigdem175 gulhan02 bu 2 marka da temiz içerikli değil…birçok kimyasal var icinde ,araştırın derim ben..
miniginannesi9 gulhan02 bu iki marka da iyi değil malesef, ama unibaby bı nebze daha iyi Dalin e gore
Ysmmmnn gulhan02 ikisinide denedm şampuan hiç memnun kalmadım en iyiis mustela ve hipp ıslak mendil kullanmıyorum temizleme pamuğu oda ebebeğin
Gokcecelik gulhan02 içerikleri acısından bunların ikiside temiz değil maalesef şampuan,vücut yağı vs için mustela, ıslak mendil, bebek bezi vs sleepy tercih edebilirsiniz
Asiyeozgur Aman dalinden uzak dur canim. Bebegim ilk doğduğunda johnsons baby kullandil bi sıkıntı yaşamadık dalinin kokusu güzel diye daline geçtik bin pisman oldum. Kafasi konak oldu cildi kaynar su dökülmüş gibi kızardı bebek yağı da keza alerji yapti. Dalin mi tovbe. Meger icinde tuz varmis. Hic bebe yagi kullanmadik doktorumda önermedi cok taze cildi diye. Mustelanin ve niveanin bebek icin nemlendirici kremlerini kullaniyoruz. Şampuan olarak johnsons babyden memnunum.
Feyza-nur Merve6954 Canımız annemiz forum kuralları gereği farmasi,avon,ersağ vb katalok markalarından bahsetmek yasaktır 🌸 Mutlu forumlar ❤️
Littlespy gulhan02 kesinlikle ikisi de değil 😃 şampuan ve sabun olarak daha temiz içerikli incia, siveno, hipp gibi ürünler olabilir. Islak mendil için de sleepy olabilir. İnstagramda temiz içerikleri paylaşan sayfalara mutlaka bakın derim 🤓
Sell90 Iki markanin urunleride temiz icerikli degil. Cesitli kimyasal maddeler bulunmakta. Incia, siveno gibi temiz icerikli urunler daha dogru olur bebeginiz icin. Yerli urunler hem fiyatlarida cok ucuk degil. Ayrica instagramda muhendisinoglu adinda hesap var. Takip etmenizi oneririm. Urunleri inceliyor ve acikliyor. Temiz icerikli markalarda bulunuyor. Saglikla alin kucaginiza inshAllah.
irva gulhan02 Şampuan losyon falan ürünleri Bübchen kullanıyorum.İşin özü bütün ürünleri Bübchen.Çamaşır deterjanı da Green clean kullanıyorum.Temiz içerikli hepsi çok da memnunum.7 aydır kullanıyorum.Islak mendilse sleepy natural yenidoğan o da dışarıya çıkınca.Evde ılık su pamukla temizliyorum.Kaka yapınca sadece bel altını yıkarım hep.😊