Efenin_annesii Kızlar merhaba ben bir hafta önce gebeliğimi öğrendiğim de doktor bana 5 haftalık demişti üç gün sonra gittigimde 6 hafta 4 günlük dedi ben anlamadım nasıl böyle oluyor ilk gebeliğim de bilgisi olan varmı yoksa doktorumu mu değiştirmeliyim 🥺
Fatmanurkmez Efenin_annesii bende de her seferinde iki gün önce iki gün sonra söyleniyo ama doğru bişey mi 10 gün farkı farkedememesi bilmiyorum
AlyaEkmen_ Efenin_annesii merhabalar ultrasonda ölçüm ile söylüyorlar bende kontrole gittiğimde 6 hafta 3 günlüktük doktorum 7 haftalık gözüküyor dedi bende dedim şimdi onu mu kabul edicez hayır gelişim bazen ileri bazen geriye düşebiliyor o haftasını yakalar mutlaka dedi 🙈
sumeyraballl Efenin_annesii son adet tarihi baz alınır her zaman doktorunz ultrasonu söylüyor bnm de ultrasonda 3 gün geri söylüyor
Efenin_annesii Fatmanurkmez bende anlamadım ki acaba çok mu gelişti o yüzden öyle söylemiş olabilirmi öyle birşey varmı acaba
Fatmanurkmez Efenin_annesii ben ne zaman gitsem doktora 3 aylık olana kadar bebek 14 haftalık verdiğiniz tarihe göre ama ultrasondaki 12 haftalık tarihinizi yanlış biliyosunuz diyodu iki hafta fark var diyodu adet tarihimi değiştirdi bebeğe göre seninkide öğle bişeydir bence
Efenin_annesii AlyaEkmen_ aaa yaaa şuan şaşkınım çok teşekkür ederim ya ben heyecandan soramadım o gün aklıma takılmıştı çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲😍♥️
AlyaEkmen_ Efenin_annesii bir sonraki kontrolünuzde sorarsınız ❤️belki haftasına denk gelmiştir birde bazen ultrason cihazlarından kaynaklı da bebekler büyük gözükebiliyor riskli bir durum olsa dokotrunuz belirtirdi mutlaka 🍀
Efenin_annesii Fatmanurkmez galiba öyle benimde benim böyle birşey aklıma gelmedi acaba doktor damı sorun var diye düşündüm bi an bı öyle bı böyle soyleyince
Efenin_annesii AlyaEkmen_ AlyaEkmen_ ay inşallah ya çok teşekkür ederim ama çok sağolun en azından böyle ihtimal varmış diye rahatladım
Efenin_annesii sumeyraballl anladımmm bende beş haftalık dediğinde burdaki uygulama da o şekilde yapmıştım şimdi değiştirdim bende artık 🤷
Efenin_annesii Seda_nrr doktor çok yoğundu hızla baktı kalp atışını duyduk o sırada işte hızla 6 hafta 4 günlük dedi sadece bu kadar başka hiç bişey söylemedi :)
Seda_nrr Efenin_annesii olsun sıkıntılı bişey olsa söylerdi bidahaki gittiğinizde siz sorun ben gününe kilosuna doktor demedikçe hiiiç takılmıyorum hamileliğin keyfini çıkartmak daha güzel 🥰
Efenin_annesii Seda_nrr benim dört ay önce düşük olmuştu o yüzden Allah korusun herşeye korkuyom suann yaa mesajın çok pozitif geldi ama keyfini çıkarmaya henüz basliyamadim bende basliyayim inşallah 😍🤲🤰 sizin ne kadarlık
Seda_nrr Efenin_annesii Allah esirgesin hiç kötüyü getirme aklına olaki başımıza geldi oda allahtan ne yapalım 🤷🏼♀️ Ama başlayın onunla konuşun şarkılar dinletinnn 🥰 ben de zor girdim analık moduna inanamıyordum olduğuna 😂
Efenin_annesii Seda_nrr ay ben henüz şokdayim inşallah en kısa sürede girerim . Korkudan daha kendime gelemedim bide kanamam oldu iğne vuruluyorum 🥺
Efenin_annesii Seda_nrr inşallah yaa Allah razı olsun sen beni ferahtlattin Allah da seni ferahlatsin ♥️🍀💮