Busra37 Kızlar şuan 18+3teyim. Haftaya perşembeye perinatolıjidenmgün aldım o zamanda 19+2olucam. Renkli ultrason için erken değil dimi doktor bakar mı?
Dila71 Busra37 o haftada da yapılır fakat doktorlar 21. Hafta ve 22. Haftayı öneriyor genelde , benim doktorum öyle söyledi 21. Haftada yaptırıcam o yüzden
Mutlu_damla Merve6954 hayır canım detayli yada ayrıntılı her ne dersen adına, detaylı ultrason 19 ila 21 haftalar arasında yapılıyor.
Nzlozkn Bana da dün doktor 1ü gün sonra yaptırabilirsiniz dedi şu an 18 haftalıgım ama ben ayın 14 ünde gitmeyi düşünüyorum o zamana 21 hafta olmuş oluyor daha sağlam olur diye düşünüyorum
Lulemom 18-23 arası yapılıyo. Ben 19 da yaptırdım. Kendi doktorum yaptığı için 22 de normal kontrole gittiğimde bi daha baktı. Ama 19 da da görmüştü herşeyi.
elifkrsbn Busra37 20-24 hafta arası öneriyor genelde doktorlar hatta en uygun 22-23 diyorlar yeterince tüm organlarının gelişmesi için ama 18-19 dada yaptırabilirsiniz tabiki tercihen 🙏
Merve6954 Mutlu_damla Doktorum bana 21-24 hafta arası dedi arayıp reandevu alırkende aynı şeyi söylediler 🤔
Merve6954 Mutlu_damla Doktorum bana 21-24 hafta arası dedi arayıp reandevu alırkende aynı şeyi söylediler 🤔
Selocan59 Busra37 banada doktor randevu verdi benimde 19+5 denk geliyor bende tereddütte kaldım erken mi diye ama hastane kendisi verdi bende 20 haftalarda bakılıyor diye biliyorum