miranmiran1306 sanırım ilk kez devlet hastanesine gittiniz😀 ben hem özel hastanede hem de devlet hastanesinde takip ettiriyorum takibimi.size şunu söyleyebilirim ki; rabbim ,sadece devlet hastanesine gitmek durumunda kalan gebelere kolaylık versin..ne ultrason görüntüsü verirler,ne kalp atışı dinletirler,ne bebeği ultrasonda sizde görün diye ekranı size çevirirler…bunları istanbul un göbeğinde bi devlet hastanesi için yazıyorum.hemde kadın doğum üzerine bi hastane..hastane ismi vermeyeceğim..utanmasalar yüzümüze bakıp böyle bir dünya ya niye çocuk getiriyorsun safsataları ile akil vericekler sanki..niye hamilesin der gibi bakıyorlar.bakın 19.haftamda devlete gittim o zaman bile dinletmediler..beklentiniz kesinlikle olmasın..şok olacağınız bi konu da olmasın.saglik çalışanına şiddete hayır diyorlar..doğru evet sağlık çalışanına şiddete bencede hayır.. ama hastaya,gebe kadın a da psikolojik şiddete de hayır..gebe olan bi kadının umudunu,sevincini,heycanını hiçe sayıp,hem hayvana davranır gibi davranıyorlar,hemde strese sokuyorlar..hakkım helal değildir kesinlikle..eğer maddi imkanınız var ise mutlaka özel hastaneye gidin..bunu demekten utanıyorum ama paranızin karşılığında insan muamelesi görebileceğimiz tek yer özel hastaneler..verirsin paranı insan gibi muamele görürsün