Alininannesi40 Artık bana gına geldi şu olaydan havalar sıcak içim yanıyor tam buz gibi su içiçem elimden alıyorlar neymiş bebek hasta olurmuş zatürre olurmuş vallahi yaz sıcağında ılık su içiyorum ya var mı böyle bişey Allah aşkına içim kurudu artık 🥲
Annecik_ Alininannesi40 yaaaaa bu benim annem geçen dışardan geldik içim yandı dediki bana buz var mı kendisi doldurdu bardağını ayyy dedim bende içeceğim hayır sen içme diyo yaaaaa dedimm sıcak 😋 sonuçta içtim midemde değil ya çocuk
Nlfrylmz Alininannesi40 ayy için olmaz biseycik afiyet olsun 🌼 Öyle diyenlere de çorba içerim ısınır iyileşir diyin. 😂
MDT Alininannesi40 olmaz. Benim doktorum suyu normal içemiyorsan soğuk su iç dedi. İzlediğim bir videoda da doktor. Su içemeyen hamileler buz emebilir demişti.
bykarakan nasıl mevsime göre bişeyler yemek faydalı su da öyle yaz geldi artık şurdan şuraya gidince ter boşalıyo ılık suyu kim içer
Dilekcnkn Alininannesi40 Yani öyle üşütmez ama ben soğuk su içtiğimde üşütüyorum hemen karnım çok ağrıyor eltim bir ara hamileyken sürekli soğuk su içiyordu oda rahatsızlandı aslında iyi değil ama hava sıcak olunca yapacak birşey olmuyor
Elcnbykckr Alininannesi40 hiç bir alakası yok ozaman hamileler dondurma da yemesin. yada çok sıcakta birsey içmesin. Zerre alakası yok ben su içemiyorum suan doktor özellikle soğuk su iç dedi ve fark etti su içmem bile
Denizyildizii Alininannesi40 bebeğe bişey olmaz ama sana olursa boğazlarını falan üşütürsen antibiyotik kullanmak zorunda kalırsın
ebrarecem Soğuk su içemezdim ama çayı sıcak iç derdi annem 😂 kış bebeğiydi sütüm üşürmüş tabi bir taraftan sütüm yanıyordu kendince 😂 sıcak soğukla alakası yok gaz yapan yiyeceklerden uzak dur yeter.