elifpusat glcncbn canım 2016 yılında oğlumu doğurdum özele gidiyorum o zamanın asgari ücreti 1500 falandı bana dediki özel 500 normal 800 özel eşimde tamam dedi 38 haftalıkken eşimle telde konuşurken bı daha sor bı sıkıntı çıkmasın sonra dedi sordum normal 1300 sezeryan 1700 dedi biz şok olduk ben devlete 1 lira ödemedim gayette memnun kaldim
Deletedmom54555 Ben özelde doğum yapacağım kısmetse . Yani herkesin bütçesi tabi ki lafım yok ama bu çok önemli bi an ve iki kişinin canı sağlığı söz konusu. Hele de bu Korona döneminde . O yüzden doktorumla konuşup hangisi en iyi hastaneyse ona giderim 🤗
Sblatc glcncbn ben tam tersini düşünüyorum bazen. Şu an devlete gidiyorum kontroller için ama doğumu özelde mi yapsam diye düşünüyorum bazen. Özelde tek kişilik oda olduğu için ve daha ilgili olurlar diye. Devlette ilgili doktor ebe bulmak şans işi.
msahin ZeynepUstaaa ikili testinizi hangisine yaptırdınız? Ben de aynı şekilde özele ve devlete gidiyorum ikili test için gideceğim ama hangisine gitsem bilmiyorum. Bi de artık birini seçip devam etmek istiyorum.
ZeynepUstaaa msahin ben ikili test yaptırmadım down sendromlu olsada benim canım o aldırmıcam o yüzden yaptrmaya gerek duymadım iki hamileliğimdede
Aden133 glcncbn doğru diyor ama bence gidip bir gör yine de icin de ferahlar oraya da giden birsuru anne var canım
birkedilianne glcncbn Maalesef pamdemi sürecinden dolayı artık öyle değil. 2 arkadaşımı kapıdan çevirdiler
birkedilianne glcncbn Ben hem özele hem devlete gidiyorum. Devletten hiç memnun kalmadım. İlgi alaka sıfır. Devleti bıraktım. Doğumumda özelde olacak. Eşiminde benimle olmasını istiyorum. Bazı devlet hastanelerinde eşi odaya bile almıyorlar.
Addile glcncbn bende hem devlete hem özele gidiyorum muayeneye ama devletteki drumu daha çok begeniyorum ama gittiğim hastane pandemi hastanesi şuan doğuma almıyrlar inş o zamana normale döner
Huzurmelegim_28 elifpusat bana direk sezeryan dediler tüp bebek diye riske atmak istemiyoruz dediler kararsızım hala devlettekiler nediycek bilmiyorum perşembe gidcem bakalımm