glcncbn Merhaba kızlar, hamilelik sürecince özel muayenehaneye gidip, doğumu devlet hastanesinde yapan var mı ?
Defne2020 glcncbn ben daha yapmadım ama ozeldeydim devlete geçtim daha yeni doğumu orada yapacağım inşallah
Cilekkz-22 glcncbn ilk 4 ay özele gittikten sonra devlete döndüm iyiki de dönmüşüm doğumumda orda olcak ALLAH ın izniyle
Semakacan glcncbn ben ilk hamileliğimde öyle yaptım canım özele muayne için gittim doğum devlette oldu sorun varsa sorabilirsin merak ettiğini
glcncbn Semakacan normal doğum mu yaptınız ? Yaptıysanız eğer acilden doğuma girişte problem oldu mu yani daha önce benim devlette muayenem yok acaba problem çıkar mı diye düşünüyorum.
yunusemreninannesii Semakacan benim en çok merak ettiğim şey eşimiz yanımızda olabiliyorum mesela suni sancı verildiğinde eşim yanımda durabilirmi benim duyduğum hikayelerde tek başımıza kalıyormuşusuz yani süreci yanlız atlatıyormuşuz bu doğrumu acaba ilk doğum olacağı için bende aşırı kararsız kalıyorum başıma ne geleceğini bilmiyorum mesela özel bir hastanede tanıdığım var çok yakın arkadaşım mesela o benim doğumuma girebilir bu imkanım devlette olmaz diye korkuyorum ben nasıl oluyor süreç anlatırmısınız ilk olunca insan çok tedirgin oluyor
Semakacan glcncbn normal doğum oldu acilde bi sıkıntı olmadı çünkü benim suyum gelmişti canım ama ben 1 kere devlette gitmiştim muayeneye ne olur ne olmaz diye
Serpilbb glcncbn kayıt açtır bazı hastaneler sıkıntı yapabiliyor bir kerede olsa git kaydın bulunsun canım
ZeynepUstaaa glcncbn ben hem özele hem devlete gidiyorum çünkü devlete sadece doğum için gittiğinizde bebekle alakalı hiç bişey bilmiyorlar bence böylesi daah sağlıklı ilk hamileliğimde öyle yapmıştım ama özelde doğurmuştum en azından her konu hakkında bilgisi oluyo doktorların şimdi sezeryan olduğu için devlette yapıcam
glcncbn ZeynepUstaaa Benimde ilk gebeliğimde devlette normal doğum yaptım. Ebeler dışında doğuma giren olmadı. Eğer normal olursa yine devlete gitmeyi ama sezaryen gösterirse durum özelde doğurmayı düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı 🍀🙂
msahin ZeynepUstaaa ikili testinizi hangisine yaptırdınız? Ben de aynı şekilde özele ve devlete gidiyorum ikili test için gideceğim ama hangisine gitsem bilmiyorum. Bi de artık birini seçip devam etmek istiyorum.
Semakacan glcncbn yok canım kabul etmeyecek diye bi şey mi var mecbur kabul etmeye haftaya kadar bence randevu al geç olmadan
elifpusat glcncbn Yoo ediyolar randevu al git doğumu burda yapicam de kaydını aciyo en azından nst ye falan 3 günde bı randevusuz gidip giriyosun doğumun gelene kadar doğumu da orda yapıp çıkıyorsun
Semakacan Naciyeylmz devlette aynı doktora sıra bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bi şey 😄 doğumunuda rastgele o an kim varsa o yapıyo
Susamtanem2 glcncbn Devlette zaten sezeryan olursa orda takipli hastaysaniz ebeler değil Dr yaptırıyor doğumu ya da acil bile olsa bence Dr yaptirir benim normal dogumdu ama Dr yaptırdı ebelerde vardı
Huzurmelegim_28 glcncbn ben hem özele hem devlete gidiyorum devlette yapmayı düşünüyorum doğumu ilk doğumum ama kararsızım özelde maddiyattan dolayı bilmiyorum 29 hafta olduk hala kararsızımm
glcncbn Huzurmelegim_28 Muaynehaneye gittiğim için normal doğumda doktorun anlaştığı hastaneyle doktor fiyatı 5 bin küsür. Bir dahaki gidişimde doğum ücretlerini peşin aldıklarını söylediler fakat ben devlette doğum yapmak istiyorum. Eğer kabul ederse bir problem çıktığında sezaryene onun yapmasını istiyorum. Şuan kafam bununla meşgul doğum yapana kadar da öyle olacak gibi 🙂
elifpusat Huzurmelegim_28 Bende senin gibiydim özele muayene gittim doğum gelene kadar da ücreti yarı fiyatı dediler 38 haftaliktim eşimin maaşı kadar bı fiyat verdiler sinirlendim araştırmaya gittim doğumu da orda yaptım ve normald doğum özelde yapsam bin bir türlü bahaneyle sezeryana sokucaklardi
ecce_mommy umudum321 maşallah sağlıcakla büyütün 🌺 odalar tek kişilik miydi sadece ebeler mi girdi doğuma ilgi alaka nasıldı acaba bende devlette düşünüyorum da
A-karaisli Semakacan ben doktoruma söyledim randevu yok diye oda sabah 9 dan önce gelirsen randevusuz yardımcı olurum dedi doktorunuza sorun isterseniz