Hayirli gunler cnm anneler insallah sizde sag salim evlatlarinizi kucaginiza alirsiniz ben size dogum hikayemi anlatmak istiyorum dun kontrol icin doktorum cagirdi saat 10 dan sonra birsey yeme dedi ve tam 9 ayimi tamamlamistim ben normal dogum istiyordum ama bebegimin amniyon sivisi cok fazlaymis doktorumda sezeryana alicaz dedi ben ise pazartesi gunune kadar beklemeyi dusunuyordum muane oldum ultrasyonla bakıldi doktorumda bebegin cok haraketli normal dogum yaparsak bile allah gostermesin kordon bagi dolanir bebegin bogulur geri sezeryana cevirmek zorunda kaliriz dedi bende hastaneye kizkardesimle gelmistim ve esimi aradik geldi islemleri yaptirdik beni sezeryana aldilar simdi ise hastanedeyim birseyler yemek icin gaz çikarmayi bekliyorum bebeğimi gordum rabbim bu duyguyu herkeze nasip etsin insallah dogum bekleyen annelere de rabbim yardimci olsun inanin her aci degiyor 😘🥰🥰 ve o hareketli bebeğimden simdide bir sakinlik akiyor inanamazsiniz simdi ise emzirmeyi bekliyorum hayirli birsekilde bebegimle hastaneden cıkmayi bekliyoruz dualarinizi eksik etmeyin guzel anneler 🥰😊