Beyzanursnea Merhabalar arkadaşlar, 23 haftalık hamileyim aşşırı sık idrara çıkıyorum ve her çıktığımda çok az geliyor. Kalktığımda da karnımı düz yapamıyorum sanki bebek gelicekmiş gibi hissediyorum benim gibi olan varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim 🤍
Hafizeplt Beyzanursnea aynı canım ama benim ilerleyen zamanlarda gece kalkmalarım azaldı akşamları daha az su içmeye çalışıyorum 😅
Aysobaciniz Beyzanursnea bende sabahlrı aşırı sıkışık oluyorum sonra yine gidiyorum gidince alt karnım ağrıyor sancı yapıyor sabahları galiba çok tuttugumdan 😀
MineLule Benimde çok sık geliyor hele ki bebek hareketliyse işyerinde bir kaza yaşayacağım diye korkuyorum. 😂 gece de uyuyamaz oldum bu yüzden tuvalete gide gele
Beyzanursnea Aysobaciniz ay çok kötü oluyor sabahlar😂 bir an önce bu zor günlerimiz geçer yavrularımıza kavuşuruz inşallah💕
Ebrusema Beyzanursnea canım enfeksiyondan dolayı oluyormuş bizde aynı durumu yaşadım fakat Doktorum bana duştan sonra o bölgeni kurutma makinesiyle kurut temizlendikten sonra ıslak kalmasın ve Kaliteli kapıt havluyu idrarını yaptıktan sonra koy iç çamaşırına ıslak kalmasın hiç dedi. Gerçekten 2 haftada normale döndüm. Baskı gene oluyor ama akıntı azaldı eskisi kadar az yapmıyorum wcye gidince aklımda olsun seninde 🌸
Gezegen_00 Bende aynı durumu yaşıyorum enfeksiyon mu var anlamadım bir de ben normal tuvalete yapıyorum. Kalktıktan sonra alt karnımda bir kasılma hissediyorum
Ebrusema Gezegen_00 sık idrara çıkma ve az gelmesi özellikle akıntı fazlalığı enfeksiyon belirtisi başlarda ben dikkat etmedim şimdi yeşile döndü de önlem alabildim bu dediklerimle