lentil SimgeAydn değişiyor kişiye göre. İlkinde 5 haftalıkken 700 lerdeydi bu gebeliğimde 5.haftada 17000 çıktı
Cangulsen SimgeAydn canım beta hcg nin 2 günde bir ikiye katlanmasi beklenir. Örnek veriyorum. Ayın 1 inde 40 çıkan ayın 3 ünde 90 95 çıkması gerekir. Düzenli atmıyorsa başka birsey olabilir
Kbraogzzz SimgeAydn Canım benimki Adetim iki gün geçmişti 87 çıktı iki gün sonra iki kat artmadı 127 çıktı tekrar Hcg hiç baktırmadım şuan 20 Haftalığız 😊
Sakinem212 SimgeAydn geçen haft yaptm pazartesi 770 çıktı 2 gün sonrada 1776 çıktı artış olduğu için tekrar baktırmadım .
SimgeAydn lentil anladım canım benim adetime 4 gün kala 38 çıktı 1 gün kala 73 çıktı fazla artış olmamış dedi doktor
[silindi] Benim geçen salı 68 çıktı, perşembe 210 olmuştu, pazartesi tekrar gidecem bakalım bu sefer kaç çıkacak
Kbraogzzz SimgeAydn Canım olabilir aile hekimi banada çok artmamış kimyasal olabilir falan demişti çok üzülmüştüm 10-12 gün boyunca hastaneyede gitmedim hcg baktırmayada sonra gittiğimde hem kalp atışı hem keseyi görmüştüm biraz bekleyip hastaneye gidebilirsin bence 😊
Sakinem212 SimgeAydn geç dönlenme olabilir sen bşraz daha bekle burda bir arkadaş vardı onunda 23 çıktı 2 gün sonra 36 çıkmıştı kimyasal dendi ama kimyasal çıkmadı değeri sonradan arttı endile etme bekle biraz.