Suplt Merhaba kızlar bebeğimin detaylı ultrasonda kol bacak boyu 1 hafta geriden geliyor denildi, takibi yapılacakmış. İlerlerse riskler büyüyormuş. Başına böyle bişey gelen varmı
ipek_94 Suplt benimkinde burun kemiği haftasına göre kısa çıktı nifty testi yaptırdık. Sonuç bekliyorum size herhangi bi tanı testi önerdiler mi
Didem_k ipek_94 merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız. Testi nerde yaptırdınız acaba ne kadara yaptırdınız ben de firma araştırıyorum da
ipek_94 Suplt ikili ve dörtlü test yaptırdım bi risk yoktu. Perinatolojiyr gittim hiçbir sıkıntı yok sadece burnu kısa dedi biz içimiz rahat etsin diye bir de başka bir Prof doktora gittik o da burnunu kısa ölçtü sağlıklı olacağına inanıyorum ama down sendrom risklerinden biri isterseniz test yaptırın dedi bizde içiniz rahat etsin diye yaptırdık 10 güne belli olacak
Suplt ipek_94 maalesef bi çok belirtisi olduğu için söylemek zorundalar neredeyse herkese aynı risklerden bahsediyorlar bende çok tedirginim😢
ipek_94 Suplt başka bi doktora daha gidin içiniz rahat etmediyse ama bunun 20 tane bulgusu var içinize kötü bişey getirmeyin sağlıklı olacak inşallah bebeklerimiz bol bok dua edelim. Sizin kaçıncı hafta suan?