Gulbeyazk Cylncyln_01 Mevlam kolaylık versin canım ilk biraz agrım oluyor ama 3 4 saate geçiyor stres yapmamaya çalış bol bol yürümek ayaklanmak ve kahve tüketmek suyu çok içmek çok önemli başka aklıma gelen birşey yok sen çıkınca yaz bize
Gulbeyazk Cylncyln_01 kahve nefkafenin dark olanı var yada şekersiz onlardan olmalı 3 tane yarim saat arayla iç tabi doktoruna da danış benim doktorum onay vermişti bi de çıkar çıkmaz ayaklarını sıkmayacak iki kat çorap pratik giy ki gaz sancin olmasın
Gulbeyazk Senadalmiss yok canım ne kusuru ama ben doğurmamak için çabalıyorum sen de öyle yazınca bi de sürekli rüyamda doğum yapmış görünce kendimi bi garip oldum 😊
D-uysal Cylncyln_01 Allah analı babalı büyütsün 🧿 suyu bitmiş acil doğum diyince haftan erken sanıp korktum bende 🤗
Cylncyln_01 D-uysal 37 haftadan beri akıntı şeklinde geliyordu en su sanmadın sızıntı şeklinde geleceğini bilmiyordum en son banyoda bir avuç kadar gelimde hemen dr geldim oda baktı bebegin suyu kalmamış acil sezeryan dedi
Merveaktas21 Rabbim bebeğini sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşaallah. hemen çok kolay iyileşmeyi nasip etsin