Nurgulumay Kızlar burası yeri mi bilmiyorum ama ultrasona girdigimizde jel döküyorlar ya silmeme ragmen pantolon badilerim falan hep beyazliklar kaldi, kac kez yıkadım çıkmıyor, kullanilacak gibi durmyor maalesef, her hangi bir önerisi olan var mı
minikserce00 Nurgulumay Nasıl çıkmadı canım ya ondan dolayı olduğuna emin msin leke bırakmıyor o gecen kiyfetim tamamen olmuştu ama çıktı kosla leke çıkarıcı falan denesene
Kucukmucize Nurgulumay canım benimde oldu idi olan kıyafetlerin üstüne bulaşık deterjanı döküp öyle çalıştır makinayı 😊
Dilekcnkn Nurgulumay Bazen yumuşatıcı da leke bırakıyor canım benim varya kaç çamaşırım öyle beyaz beyaz olmuştu biraz fazla doldurdum sanırım birde yumoş güzel değildi pantolon, montlar , tişörtler hep bembeyaz sen bence bir kez daha yıka ama bu sefer farklı birşey kullan yumoşta kullanma bakalım belki geçer jelden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum o jel gibi aloe vera da kullanıyorum olsa ben bitmiştim belki başka bir şey dediğim gibi bir öyle dene
Nurgulumay Kızlar valla kaç pantolonum kullanılamaz halde fotograf yüklemeyi bilsem atacagimda, ne denediysem çıkmadı, üzüluyorum hepsi yeni seyler
BegumIscanTunc Nurgulumay canım bende’de oldu bir kaç kiyafetimde makinaya atarken fairy bulaşık kapsülü attım birde leke çıkarıcı koydum yıkadım ve çıktı