Ssumsum Kızlar dün nişanım gelmişti doktora gittik 2 cm açılma vardı sancı çıkmadı nstde geceden beri karnım kasılıyor ağrıyor 30 saniye falan 20 dakikada bir doğum sancısı böyle birşey mi oluyor
_gmzee Ssumsum sancılar bildiğim kadarıyla böyle başlayıp zaman aralığı sıklaşıyor.. yani 5-6 dakikada bir 1 dakika süren kasılmalarınız olursa ve bu kasılma sıklığı 1 saat geçmezse doğum sancıları başlamış demektir 🌸
Sofiyamagamedova Ssumsum dinlenince geciyormu uazaninca yani gecmiyorsa dogum sancisidir gitdikce gucleniyormu o dogum sancisidir
Ssumsum Sofiyamagamedova Uzanamiyorum ağrıyor hemen kasılma gelince eğiliyorum plates topunda oturuyorum 30 saniye suruyor sonra geçiyor geceden beri böyle
Sofiyamagamedova Ssumsum zaman siklasiyor canim dogum sancisi cekdiyin allah sag salim kucagina almagi nasib etsin insallah allah kolaylasdirsin dogumunu.
_gmzee Ssumsum kasılmalar diye bir uygulama var bununla kasılmalarınızı takip edebilirsiniz. Kaç dakikada bir ne kadar süre oluyor. Zaten uygulama uyarı veriyor hastaneye gidin diye eğer gerçek kasılmaysa