Aslinur Kızlar bulantılar ve kusmalar işe araniz nasil.Ben başaçıkamiyorum ne yesem gidiyor baş dönmesi de yanına ekleniyor halimiz ne olıcak böyle ☺️
Aslinur Elcnbykckr bende söyledim dr uma daha önce 2 kaybım oldugu için bunlar güzel şeyler dedi ilaç vermedi ama dayanamıyorum artık salı gunu gıdıcem tekrar isticem ilac
Semakacan aysemeva13_ yaaa koku hassasiyetide gidiyor mu acaba zaten kokulardan tiksindiğim için bi şey yiyemiyorum ve kusuyorum
Elcnbykckr Aslinur bazen bende diyorum hiç belirti yaşamasam bu sefer aklımda sürekli soru işaretlerimi olurdu diye iyi mi kötü mi diye ama midem bulanıncada iyi birsey sanırım diyorum 😄
Sabihanur1 Aslinur bende bugün6+5 ilk defa sabah aç karna kalkınca midem bulandı su çıkardım resmen sizin nasıl başladı ?birde sabahlarımı oluyor genelde
aysemeva13_ Semakacan çoğunlukla gidiyor koku hassasiyeti. Ama mera etme dördüncü beşinci ayda genellikle bulantı gidiyor sonlara doğru bi daha geliyor oda doğumu kolaylaştırıyor zaten.
Semakacan aysemeva13_ ay ilk hamileliğimde valla böyle değildim ama bu sefer çok fenayım inşallah bi an önce geçer
aysemeva13_ Semakacan bebeğin cinsiyet kızsa çok bulantı yaparmış. Benimde ilk ve kız inşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın 🙈
Semakacan aysemeva13_ ilki kızdı valla hiçte bulantı tiksinme olmadı o söylentiler uydurma biraz canım bunun daha cinsiyetini bilmiyorum da ☺️ Sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕