Feyzanne Merhaba hanımlar 6+3 üm çok rahatsız etmese de biraz mide bulantım, kabızlık ve sindirim problemlerim var bir de uyku düzenim tuhaflaştı. Çok rahatsız edici düzeyde değil ama yine de merak ediyorum. Bu gibi durumlar kaçıncı haftadan sonra düzeliyor
Zehraace Feyzanne benim şikayetlerim 12. Hafta itibariyle azalmaya başladı 🥰 hala oluyor tabi ama 6 7 haftadaki gibi degil elhamdulillah ☺️
ikikuzuannesi_18-21_ Feyzanne 12. Haftadan sonra azalmaya başlar canım bulantıya sebep olan betahcg hormonu 12. haftadab itibaren düşüşe geçiyormuş o yüzden azalırmış bulantılar. Benim doktorum öyle söylemişti gerçekten öyle oldu. Ama bazı gebelerde hamilelik boyu devam edebiliyormuş.
Mapsel Haftadayım bulantı kusma hassasiyet tam gaz devam malesef. İlk gebeliğim de daha erken bitmişti şimdi neden bitmedi bilmiyorum
D-uysal Feyzanne 4.aya girdigim zaman düzeldi bende sürekli istirfa ediyordum herşey kokuyor gibi geliyordu prilam kullanrak geçirdim 3 ayı inşallah sende öyle olmaz
deno1 Feyzanne bende 6+1 herseyden migdem bulanıyor tiksiniyorum bulantı var ama kusmuyorum şimdilik bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak
Meleekdincc Feyzanne Benim bulantılarım 7.haftada başlayıp 18. Haftalarda bitti doktorum ilaç vermişti prilam dr onu kullanınca hiç bulantım olmuyordu doktorunuzdan ilaç isteyebilirsiniz
Burcu4135 Meleekdincc suan kacıncı haftadasınız? Benim de 7 de baslayıp 18 de bitti. Bu hafta yani 22.hafta da tekrar baslar gibi oldu. Korkuyorum eskiye dönecegim diye.
Feyzanne Yani kusacak düzeyde değil midem böyle sertlik mi tokluk mu hissediyorum desem… o da midemi rahatsız ediyor bulantı gibi. Çok sıkıntılı değilim eminim çok kötü geçirenler vardır 😔 yine de insan eski günlerine göre kıyaslıyor keyif kaçırıcı oluyor. Neyse analık kolay olmayacaktı sonuçta 😂 bebelerimiz sağlıklı olsun da napalım 💕
Burcu4135 Meleekdincc 3. trimester da geri dönüyormus galiba bulantılar tabi herkesde aynı degildir. Benim dönecek sanki illahlah ettim :(
Demetb Feyzanne uyku düzeni düzelmiyor😅 daha da kötüleşiyor son haftalarda 🤦🏻♀️ Yani benim öyle oldu acıkcası ve 2. Trimester da biten bulantı hassasiyet 3. De yeniden başladı