Tansumrdn27 Cerenn12 bende ncr de nazan Özdemir e gidiyorum banada biri önermişti çok memnun kaldım doğum ücretide normal doğum epidural düşünüyorum fiyatı 3-100 3-200 diye değişiyormuş
Yagmur515253 Cerenn12 doktorum farklı ama klinik açtığı için mecburi olarak 2 defa gittim çok ilgili birisi muayne surasinda seni çok iyi dinliyor ve cevap veriyor. Eski doktorum muaynesini açınca tekrar ona döndüm ama
Rukenayse Ben ncr emel hanıma gidiyorum 33 haftalık olacagız yarın gayet memnunum işinde iyi bi doktor sağolsun ilgili de siz neye takıldınız🙃
tuba2763 Rukenayse canım emel hanım sana detaylı ultrason yaptırdımı 20. Haftanda yapıldıysa ne kadara yaptırdın ncr de
Rukenayse SemaMert diğer doktorların dogum ücretleri ne kadar bilmiyorum canım emel hanım için konuşuyorum. Nerde oturuyorsunuz :)
Rukenayse tuba2763 tam olarak bilmiyorum saglıkçı indirimi de yapıldı diye hatırlıyorum ama net birsey söyleyemeyecegim
Yagmur515253 tuba2763 detaylı 55 liraydı ama öyle detaylı denmez 2 dk ancak sürüyor saçma sapan . Yaptırırsanız kliniklerde falan yaptırın ben bulamadım hastanelerde detaylı yapan