Duyguckrky Selam kizlar Bursa’da bildiğiniz yenidogan bebek ve doğum fotoğrafçısı varmı acaba tabi fiyatta biraz uygun 😁
gaamzee Duyguckrky https://instagram.com/happybaby_photography?utm_medium=copy_link en uygun bunu gördüm :)
byzza16 Duyguckrky Gülşah bahar fotoğraf ınstagram’da yazın çıkar bizim Haziran da dış cekimimiz olacak fiyatı uygun☺️
esmirna16 Duyguckrky Hastane resimlerimi bebekoykuleri yenidoğan Öznur turan çekti. İkisinden de çok memnun kaldim
leyla0821 Duyguckrky Buse Dalan fotoğraf biraz daha uygun geldi bana bende araştırıyorum henüz karar vermedim?
leyla0821 oblt Ebru Sergül biraz pahalı geldi bana 1.350 TL yeni doğan cekimi 1350tl hamile cekimi 1350 TL hastane cekimi yani herbiri ayrıca bu şekilde ücretlendiriliyırmuş
leyla0821 Duyguckrky merhaba tekrar dönüp yazmak istedim biz dün hamile cekimimizi yaptırdık studyo Sanat die bir fotoğrafçıya hem bahçelerinde hemde deniz kenarına gittik çok memnun kaldık tavsiye etmek isterim
byzza16 Mathsss o fotoğrafciyla değil ama başka bir fotoğrafciyla çekim yaptık. Burcu durmaz fotoğraf diye gayet memnun kaldım 2 tane kostüm veriyor
Mathsss byzza16 öyle mi niçin vazgeçtiniz? Ben de Gülşah hanımı düşünüyordum yeni fotoğrafçıyla kaça anlaştınız 🙃
byzza16 Mathsss tarihlerde bir değişiklik oldu o yüzden vazgeçtim. 300 TL ye anlaştım ama fiyatlar sanırım güncellendi sorarsınız ☺️