sevvaldd Merhaba hanımlar. Yaşam hastanesi zeynep burcu şeker’e gidenler var mı. Ona gidiyorum doğum yaklaştı bi telaş sardı beni. Sizinle tanışmayı deneyimlerinizi dinlemeyi çok isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim 🌺
Yasemnnnnn sevvaldd ben gidiyorum ablam ve eltim onun yanında doğum yaptı çok güler yüzlü bı doktor 😍
Hilalergin2 sevvaldd normal doğum yaptm sabahn 4 aradık cevap vermedi gelmedi doguma ebeler beni doğurttu daha dogrusu dogurtamadılar korkutmak istemem ama çok kötü geçti ebelerle😏
CeyhunMelikeMislina sevvaldd merhaba cnm bende 3 gün önce sezeryan oldum Zeynep hanım da çok memnun kaldım 🌸
sevvaldd Yasemnnnnn yaa benim dikkatimi çeken de o oldu zaten. Zeynep Hanımın hastalarının %90 nerdeyse sezaryen. Bi hastasiyla daha konuşmuştum çok memnun kalmıştı o da sezeryan doğum. Dikişleri filan çok çabuk iyileşmiş. Ama daha normal yapan birine denk gelmedim 🤷♀️
sevvaldd Yasemnnnnn bende 35.haftadayim normal istiyorum Allah kısmet ederse. Size de bebeğinizi sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bana da ☺️
Yasemnnnnn sevvaldd bende burda biri post açmıştı okuduğum kadarıyla normal doğumu zeytinyağıyla masaj yaparak yaptırıyormuş yırtık az ve ya hiç olmasın diye genelde de paylaşımlarında epizyosuz dikişsiz normal doğum diye yazıyor inşallah bizimde öyle olur
Yasemnnnnn sevvaldd ablamda eltiminde 3 . Doğumlarıydı ikiside dikişler konusunda hemen iyileştiğini söylediler
Yasemnnnnn sevvaldd gece sancım vardı sabahta devam edince doktora gittim dogumhaneye git açıklığına baksınlar dedi müsait olmadığım için izin vermedim çarşambaya kontrole gidecem büyük ihtimal o zaman yaparlar
sevvaldd Yasemnnnnn benimde ilk cinsiyeti kız ☺️kızlar erken geliyor diyorlar ondan merak ettim benimde son zamanlarda adet sancısı gibi ağrılarım oluyor
Yasemnnnnn sevvaldd erken geliyor diye ayrı bı telaşlıyım bide benimki bazen 1 bazende 2 hafta önde oluyor daha bı heyecanlanıyorum
sevvaldd Yasemnnnnn evet konuştuk. Bol bol yürüyüş yap dedi bide videolar var nefes egzersizleri hareketler filan. Onları yapıyorum ödem için özellikle çok iyi geliyor. Şişkinlik hiç olmuyor. Bide hurma yiyorum bol bol 😁Allah yardımcımız olsun