Uysalfeyza 8 haftalık hamileyim ve bugün boğazımda yanma var ne kullanır bilemiyorum yardımcı olurmusunuz
ay-seninbebegi Uysalfeyza ateş var mı ? Yanma mide yanması gibi boğazına mı çıkıyor yoksa soğuk algınlığı mı ? Yada kusuyorsun ondan mı yanma bunları bir değerlendir canım ona göre karar verelim
mervebolatkirac Uysalfeyza benim doktorum ıhlamur nane limon ballı süt içebilirsin demişti. Takibinizi yapan doktorunuza sormanız daha sağlıklı olmaz mı sonuçta sizin şu an ki durumunuzu en iyi o bilir ona göre söyler 🤔
Melamial Benim geçen aylarda olmuştu. İlerlemeden eşim nöbetçi eczaneden zencefilli pastil ve toz C vitamini almıştı. Bi sonraki gün ağrı ve yanma kaybolmuştu. İlerletmemeye çalış canım, antibiyotiğe doğru yolu var😬 geçmiş olsun🙏🏼🙏🏼
mervebolatkirac Melamial Bende eczacımıza sonra doktoruma sordum pastil, toz vs doktorumda eczacımızda sakın kesinlike kullanmıyorsun bol bol su iç ıhlamur iç ıhlamurun hiçbir zararı yok demişlerdi o zaman bizde 9 haftalıktık
Melamial mervebolatkirac Doğrudur. Benim doktorumda bu şekilde yönlendirdi. Vardır bir bildikleri elbet🤷🏻♀️ Bu arada söylediğim şeyler hamilelere özel ürünler evdekileri kafanıza göre kullanmayın, eklemeyi unutmuşum😬😬
Burcu_NFUE Uysalfeyza bitki çaylarına gerek yok mide yanması için herkesin gebeliği farklıdır kuzum . Bitki çayları Riskli ⚠️. dediğim gibi mide yanması boğaz yanmasını uzun zamandır çekiyorum ama soğuk süt yoğurt veya kefir içince faydasını görüyorum bide sol tarafına yat . Yemeklerden sonra hemen yatma yarım saat dik pozisyonda otur 🌝 Bide baharat acı ekşi asitli yiyecekleri kesersen oh senden rahatı yok ☺️💐