Snm11 Arkadaşlar cocuk karnımda toparlanıyor aşırı bi acı ve kasılma hissediyorum biraz ovunca kendini salıyor neden olabilir
Nimet-efebspnr38 Snm11 vücut kendini doguma hazırlıyor yalancı sancı dyorlar ona hemen her satte rahat3 5 kere oluyor şey demiyorum benm bebek de acayıp hareketsizlwndı sadece hıckırık hssdyorum norml mi acaba
Yetgineslihan Snm11 aynı haftada yız bende aynı şeyleri yaşıyorum dün gittim doktora sormuştum, bunlar yalancı kasılmalar oluyormuş bu hafta artarmış korkmayın sizde diye yazmak istedim 🙏😘
Srfyldrm Snm11 selam benimde 30. Haftadan beri öyle. Doktorum toplandıgında ellemememi söyledi. Uyarı olurmuş elleyince
Yetgineslihan Nimet-efebspnr38 dün bunu da sordum artık alanı kalmadı çok normal dedi doktorum😍 bebek kafası aşağıda doğum pozisyonu almış sadece ayak ve kollarını hissedermişiz artık
Nimet-efebspnr38 Yetgineslihan ya geçen hafta onu hssdyordum koljnu falan ama bu sefer 2 gündür ortaya gelıyot ama hareket yok bir hıckırıyor
prensimgeliyor @Snm11 bi kaç haftadır bende öyleyimdir gece bi kalkıyorum bebek genelde solda toplanmış😀 normal dedi doktor