• Gebelik
  • Bebeğin gelişimi 1 hafta geride olması?

Bugun kontrolum vardi doktoruma gittik, 32+5 haftaligiz ve kilomuz 1.900 gram dedi 😭😭 1 hafta geride gibi duruyor ama buyuk bi sorun degil dedi minyom gibi dedi ama esim boylu ben ayni sekil bebegimizin minyon kucuk olmasi normal mi ? Acaaba beslenemedi mi? Ama hergun muz, karpuz duzenli sabah kahvaltisi hergun yumustami yiyorum acaba neden boyle oldu cok uzuluyorum 😖😖😖
    Dilankuzey ben 31+4 teyken 1700 gr dı. Ve doktorum gelişimi normal sorun yok demişti. Bence zayıf değil kendinizi gereksiz yere üzmeyin Stres çok etkiliyordur
    Dilankuzey üzülmeyin her bebek kilolu olacak diye bişey yok bende 36’dayım 2900 normal bence eşimle bende sırık gibiyiz😂 benim bebişimde o haftalarda öyleydi vitamininizi kan ilacınızı düzenli kullanın 😌
    Dilankuzey canım benim üzülme ve bebekler birden kilo alıyor bazen anne babanın yapısına benzemiyor Bebek minyon olabilir ayrıca çok kilolu olması gerekmiyor sağlıklı olsun yeterli ve ultrason cihazına güvenip kendini üzme herzaman doğru veri vermiyor o cihaz güzel anne ❤️
    Bu durum erken dogum riskini yukselttigini dusunmustum o yuzden korkuyorum, yoksa kilo benim icin hic sorun degil sace saglikli olsun istiyorum tabi 😊😊 moral verdiginiz icin tskurler
    NaimeYilmaz, başlığı Bebeğin gelişimi 1 hafta geride olması? olarak değiştirdi.
    Dilankuzey çoğu zaman söyledikleri kiloda doğmuyor ki bebekler ya az doğuyor ya da fazla. Bence kilosu az değil hatta etrafımdan duyduğum kilosu az bebeklerin doğduktan sonra daha çabuk kilo aldıkları. Üzülmeyin bence sağlıklı olsun yeter. Benimde 30 haftalıkken 1.750 kiloydu ilerde gözüküyor ve ben normal Doğum istediğim için çok kilo almasını istemiyorum açıkçası yeter ki sağlıklı olsun
    Dilankuzey canım hiç kafana takma. Bizimde kilomuz 2400 dü boyumuz 2 hafta geriden geliyordu ultrasona göre, 3 gün önce 37+6 da Doğum yaptım 3570 gram 51 cm doğdu bebeğim. Ödemleri gidince de 3300 e düştü. Teyzemin gelini de benimle beraber hamileydi. Kilosu ve boyu hep önden gidiyordu aynı gün Doğum yaptık 2500 kilo 48 cm doğdu. Ultrasonlar yanılabiliyor takılma
      Dilankuzey benimkide 2 hafta geride 37 haftadayım. 2 hafta üstüne normal diyor doktorlar.önemli olan sağlıklı olmaları. Her insan farklı her bebekte öyle. Sonuçta kilolu bebek sağlıklı olucak diye birşey yok. Canınızı sıkmayın hemen toparlıyorlar zaten doğduktan sonra kilolarını. Erken doğum konusunda da sürekli takipte oluyorsunuz suyunuz iyiyse, sancınız Yoksa, erken açılmanız yoksa ne biliyim rahim ağzı uzunlugunuz iyiyse bi problem olmaz Allah'ın izniyle
      19 gün sonra
      Esmmaa merhaba canım Sibel hanıma gidiyormuşsun galiba bende ona gidiyorum senin ultrasonda kaç kiloydu acaba benimkide minnak gözüküyor o yüzden merak ettim
      Dilankuzey Sorun degil demis takma kafana canim. Benimde kizim hep birkac gun geriden geliyor. 2-3 haftaya kadar sorun degil bu
      Üzülme canım ben 38 de doktor 3340 dedi 3800 doğdu oğlum olabilir kesin ölçmez cihazlar birde 3 haftayı geverse sıkıntı benim oğlum hep 2 3 hafta öndeydi normal doğumla doğmadı sezeryan e girmek zorunda kaldım çok kiloda iyi degil