Aleynanin_annesi34 Cansel43 ayy olsun ya valla yorumlar çok cesaret verdi iyi bu form var ya ve iyi ki sizler varsınız çok güzel aileyiz burada😊🌹
Aleynanin_annesi34 Hayalis İnsaAllah canım valla çok basitmiş ben çok abartmışım ben vururken hiç canım yanmadı eşim vurunca o kadar bismillah diyerek de vuruyor dikkat de ediyor az da olsa acıyor aman eşim duymasın🤫🤭ame ben vurunca hiç bişey hissetmdm
Hayalis Aleynanin_annesi34 anne olmak .. Anneliğe ilk adımların hayırlı olsun canım. Her zaman cesur ve güçlü kalman dileğiyle 💪🙏🧿
Gamseee Aleynanin_annesi34 ne mutlu canım sana tebrik ediyorum darısı basıma diyim bari ya valla sevindim 🥰🌸
Aleynanin_annesi34 Yavuzun1annesi2 canım canım valla hemde o biçim yaptım teşekkür ederim merak ettiğin için 🥰🌹
Cansel43 Aleynanin_annesi34 ay evet 😂 sende iyiki varsın canım tüm anneler sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallah ❤️❤️🤲🏻
Aleynanin_annesi34 Gamseee kesinlikle gelmeli o cesaret son gazla geldi ve yaptım oh dünya varmış bee😂😂
Aleynanin_annesi34 VeraVrea vay cesarete bak 😂😂 iğneden korkarım ama başa gelince mecbur birde eşimde çok cesaretli değildi işin ucunda para vermektense kendi yapmayı tercih etti bana da uydu ben hiç aklıma gelmezdi kendi kendime iğnemi yapacağımı😊🤭
VeraVrea Aleynanin_annesi34 bu çok ince bir iğne hissetmiyorsun bile ama diğer seferlerde moraran yere yapmamaya dikkat et. Kan sulandırıcı iğne için hastaneye ya da sağlık ocağına da gidilmez zaten pes😅
Aleynanin_annesi34 VeraVrea kaç kez öyle moraran yere vurdum Bi sorun mu oluyor 😞valla başta öyle olacaktı 😂
esra572 Aleynanin_annesi34 kolda yağ olmadığı için acı yapabilir göbek o kadar rahat ki firt giriyor. İki elinle birazcık sık iğneyi aç ve ilerlet daha sonra pistona yavaş yavaş bas aci bile duymuyorsun