Sulenur_3457 Kızlar 36+3 günlük hamileyim 25 günüm jaldi geceler bitmiyo artık sağ sola dönerken fena kasılma gibi bir Sancı mi ağrı mi bilmiyorum özellikle sağ tarafımda oluyo böyle olan veya bilgisi olan yazabilir mi
Melisdem Sulenur_3457 aynı hafta aynı gündeyiz , bazen adım atarken bile ani kasılma giriyor korkuyorum suyum gelicek diye
ebru23 Sulenur_3457 karnin tas gibi oliyorsa yalanci kasilmalar baslamis normal son haftalarda saga sola donmek kalkarken zorlanmak bile yapiyo dogum sanci belden giriyo duzenli oluyo duzensiz baslayip sert ve keskin giriyo
Cigdem_kayagil Bende 36 hafta oldum gece saga sola dönerken alt kısımda cok agrım oluyo karnımı zor ceviriyorum yürürken de zorlanıyorum
Sulenur_3457 Cigdem_kayagil aynı şeyi yaşıyoruz bide göğsümün altınada kramp gibi bişeyler oluyo diye doktora sorduğumda bebek normal doğum pozisyonunu almış demişti biran önce doğursak 😂
Sulenur_3457 Melisdem bian önce gelseler sağlıklı en azından emzirir sallar sustururz karnımizda bişey de yapamıyoruz 💙😂
Cigdem_kayagil Melisdem evet bende bazen akıntı gibi birşey geliyo hemen bakıyorum suyum geldi kanama oldu diye