Zehra-33- Haftamdayım hala hangi hastahanede doğum yapmam gerektiğine karar veremedim 🥺 Küçükçekmece , yada Bahçelievler yani bu civarlarda hastane ve doktor önerisi olan var mı ?
2-prensesannesiii Zehra-33- Tabi ki Nisa hastanesi ya vazgecemiyorum ve herkese oneriyorum. Cok Memnunum temizlik gorevlilerinden ebelerinden doktorlarindan Allah razı olsun 💜
Zehra-33- 2-prensesannesiii öneribiliceğiniz doktor var mı çok yoğun diyorlar yoğunluktan ilgisiz diyorlar ama 🤷🏼♀️
2-prensesannesiii Zehra-33- Hic ilgisiz degiller ya bana gore oyle yani. En son necla hanima gittim cok memnun kaldim ondan oncede muhabbet hanima gidiyordum
Aycha 2-prensesannesiii Merhaba, Muhabbet ve Necla Hanım hakkında; ilgi, alaka, bilgi verme ve ultrason cihazı kaliteleri yönünden bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
2-prensesannesiii Aycha İkisi de ilgi alaka olsun cok iyiler cihazlarida iyiydi en son 3 ay önce gittim yani gidin gercekten memnunn kalacaksiniz.
2-prensesannesiii Asyammiray En son gittiğimde muahbbet hanim yoktu acul muane olmam lazimdi necla hanim.var dediler o yuzden ama ondanda cok memnun kaldim cok ilgilendi sagolsun
Asyammiray 2-prensesannesiii muhabbet hanıma bende yeni başladım da kararsızım benim doktorum ayrıldığı için muhabbet hanımla nejla hanım arasında kararsızım 😩