Caglaa 28.06.2018 tarihinde özel bi hastanede sezaryen doğum yaptım. Çatımın darlığından dolayı doktorda mecburen sezaryen yapmaya karar verdi ve tarihimizi belirledik. Sabah kalkıp makyajımı yapıp çıktım doğuma değilde kontrole gidiyor gibi hissediyordum kendimi taa ki ameliyat için hazırlanmaya başlayınca bi korku ve panik başladı ağlamaya başladım. Vazgeçtik git deseler giderdim :) Ameliyat için iğne falan vurulmaya başlandı ameliyathanede bende hala korku. Herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor. Ameliyat başladıktan 4 dakika sonra bebeğimin sesini duydum. Bu dünyada duyduğum en mükemmel sesti. Sonra tabi kendisini gördüm ağlamaya başladım. Paniğim dahada artınca sakinleştirici vuruldum ve ameliyatın devamını uyuyarak geçirdim. Sezaryen olduğum için özellikle eşimin tarafından çok tepki aldım sezaryen basit görünüyor onlara. Ama çok zormuş ben böyle olacağını düşünmemiştim. Hiç bişey yapacak gücünüz Yok ama bebeği kucağınıza alırken emzirmek için oturmaya çalıştığınızda Allah size o gücü veriyor. Ne ağrı kalıyor ne sızı. Doğumumla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Mercimegimm Caglaa hayirli ugurlu olsun canim. Bende de panik atak var yani o an panik yaparim nasil olcak bilmiyrm senin nasil gecti o süreç?
Zeynepeymen Allah tamamına erdirsn. Sezeryandan snra ilk yürüyüş nasıl geçti. Ben orda cok zorlandm sanki yarım amelytahanede kalmıs gibi cok zor yürüdüm simdi ıkıncıye hamıleyım aynı seyden korkuyorum
Caglaa Zeynepeymen benimde ilk yürüyüş çok zorladı. Ama sezaryende ikinci doğumu olanlar çok zorlanmıyorlarmış. Daha kolay oluyormuş
Caglaa Mercimegimm uyuyarak geçti. Bebek doğduktan sonra yarım saatlik kapatma aşaması sürüyormuş. Ben iğnenin etkisiyle o yarım saati uyudum.
Mirvee @Caglaa bir çok özel hastanede catı darlığı bahane edılıp sezeryan yapılıyor. Bu konuda hastanenize be doktorunza guvenıyormuydnz
Caglaa Mirvee evet doktorum ilk çatı muayenemde seni normal yaptıracağım dedi yürüyüş yapmamı istedi ve 1 hafta full yürüdüm. Tekrar muayene ettiğinde hala dar ve ağrı oluyordu. 39. haftamdı.