hlnrzmra1807_ Merhaba sevgili anneler bebeğim için ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum İstanbul’da uygun fiyata özel hastane veya iyi bir devlet hastanesi önerisi yapar mısınız? Yanlız bayan doktor hassasiyetim var ona göre yapılırsa sevinirim bilgilendirmeler. Şimdiden teşekkürler güzel anneler❤️
Tsara hlnrzmra1807_ istanbul neresi yazmamışsınız ama ben kurtköyde oturuyorum yakınımdaki hastaneler 600 tl civari çekiyor görüntüleme merkezleri genelde 800-1000 tl aşırı uçuk 🤔
bebegimibeklerkennnn hlnrzmra1807_ merhaba Göztepe SSK da Reyhan hanıma muayene oldum çok memnun kaldım 45 dk baktılar
Ervaceylin hlnrzmra1807_ canım ben iki hafta önce ayrıntılı ultrasona girdim çok memnun kaldım çok güzel ilgilendi çok samimi ve güler yüzlü bir doktordu onkadar güzel ultrason fotoğrafları yakaladı ki resmen bebeğimin kime benzedigini gördük 🤗 3 tane net fotoğraf ve ayrıca CD de verdi İstanbul Ümraniye relux plaza Dr.Aylin tekin Kaşıkçı 350₺ ödedim
hlnrzmra1807_ Şişli,Kağıthane,Beşiktaş,Eyüp bu civarlar uygun oluyor bana ama artık İstanbul içi neresi uygunsa oraya giderim dedim gerçekten benim aldığım fiyatlar da o civarda çok gereksiz pahalı geldi sizlere danışmak istedim teşekkür ederim 🌸
lentil hlnrzmra1807_ hep burda yorumlarda anadolu yakasında sibel akalın ve bişey erbil diye 2 doktordan bahsediliyor 300 tl fln fiyat diye. Bende yarın bakınacağım randevu alacağım